Wintertenten

Steeds meer mensen realiseren zich dat kamperen in de winter een heerlijke vorm van vakantie is. Wel vraagt het nogal wat van de uitrusting die u meeneemt. Krachtig materiaal, een speciale dakhelling voor minimale sneeuwophoping, een extra brede uitwendige slikrand, een sterk stalen frame, flexibele afspanning en een vensterfolie dat bestand is tegen extreme vorst. Dit zorgt ervoor dat u een goede wintertent krijgt en heerlijk kunt gaan genieten!

Isabella Universal 420

Ook verkrijgbaar in de 360 maat

De nieuwe Isabella voortent Universal 420 Coal voor de caravan is een voortent die dankzij zijn kracht en stabiliteit elk weertype de baas is, welke jaargetijde het ook is. De twee steunstangen duwen de vastgenaaide sluitkussens stevig vast tegen de caravan voor een optimale afdichting. De Isabella voortent Universal 420 Coal heeft een deur in de beide zijwanden en grote vensters in het hele front die voor een goed uitzicht zorgen. Het sterke Zinox stalen frame zorgt voor een goede stabiliteit.

 

Isabella Winter

 

Krachtig materiaal, een speciale dakhelling voor minimale sneeuwophoping en een extra brede, uitwendige slikrand, een sterk stalen frame, flexibele afspanning en een vensterfolie dat bestand is tegen extreme vorst zorgen ervoor dat de Isabella Winter voortent voor de caravan zelfs tegen een krachtige sneeuwstorm is opgewassen. Het model is voorzien van deuren in beide zijdelen plus ventilatie met ritssluiting.

Snow & Fun plus winterklaar in onze showroom!

 

De Snow en Fun Plus van Walker is een luxe wintertent maar kan ook gemakkelijk het hele jaar door worden gebruikt. Het dak van deze wintertent heeft een ‘knik’ waardoor de sneeuw er niet op kan blijven liggen en u de deur altijd kunt openen zonder het tentdak te beschadigen. Deze tent is erg fijn tijdens wintersport waarin de spullen kunnen worden uitgedaan en weggezet zodat er geen viezigheid in uw caravan of camper binnenkomt. Voor een goede luchtcirculatie is aan de zijkanten van het dak afsluitbare ventilatie geplaatst.

 

Op zoek naar de juiste omloopmaat?

Zoek hier de omloopmaten van walker.