Pauw Wintersportbeurs  17 en  18 november!

De grootste (en gezelligste) wintersportbeurs uit de regio ook dit jaar weer met particuliere inbreng en de toegang is geheel gratis!

De Pauw Wintersportbeurs biedt de bezoeker een grote collectie aan outlet- en gebruikte wintersportkleding, ski’s, snowboards, schaatsen, helmen en schoenen etc. die ingebracht worden door particulieren en verschillende leveranciers. Naast de beurs, die op de begane grond wordt gehouden vind je op de 1e verdieping in de wintersportafdeling de nieuwste wintersportmode, -schoenen en -accessoires .

Nog geen bestemming geboekt? De aanwezige reisbureaus waaronder TUI en The Travel Club geven advies over de mogelijkheden. Naast de wintersportreizen kan de  bezoeker bij een groot aantal standjes brede informatie vinden over alles wat met de wintersportvakantie te maken heeft. Op de beurs vertellen de skischolen Il Primo en Skirun u alles over hun lesprogramma’s. Boek eens een aantal lessen en ervaar, onder deskundige leiding, hoe het is om in Nederland al op de ski’s te staan.

De particuliere inbreng is ook dit jaar weer een vast onderdeel van de beurs en biedt nog steeds een uitstekende gelegenheid om oude wintersportkleding, ski’s, snowboards, schoenen, schaatsen, helmen en andere wintersportartikelen ter verkoop aan te bieden. Het grote voordeel van deze beurs is dat de particulier aan de verkoop verder niets hoeft te doen. De aanbieder bepaalt in samenspraak met deskundigen de prijs en Pauw Wintersport verzorgt het gehele verkooptraject. Bij de inbreng betaald u slechts € 1,- per ingebracht artikel en als het artikel verkocht wordt ontvangt u onder aftrek van de 20% beurskosten cash geld en niet, zoals bij vele andere beurzen, waardebonnen.

Bent u op de beurs nog niet volledig geslaagd? Op de wintersportafdeling van Pauw ontvangt u deze twee dagen een zeer aantrekkelijke 15% korting op alle kleding uit de allernieuwste collectie. Voor de wintersporter is dit de gelegenheid om tegen aantrekkelijke prijzen een nieuwe outfit aan te schaffen.

De openingstijden zijn zaterdag 17 november van 09.00 – 17.00 uur en
zondag 18 november van 12.00 – 17.00 uur.

Voordelig je wintersport-uitrusting kompleet maken op de Pauw Wintersportbeurs!

Deelnemers Pauw Wintersportbeurs:

 logo Il primo klein  logo skirun klein  Logo Tui nieuwsbrief
 travel club    LOGO Skikring klein
   winterliner logo kl  logo-camping mauterndorf klein
   Logo TVK lang  
pauw-wintersport-rgb