Wandelschoenen in alle soorten, maten én prijsklassen!

Met een groot aanbod aan wandelschoenen bieden wij alle uitrusting voor uw outdoor behoeften. Onze collega’s op de outdoor afdeling hebben veel kennis en kunnen u daar uitstekend op adviseren. Ons aanbod van wandelschoenen, slippers en sandalen is volledig te zien via onze webshop. Op onze outdoor afdeling kunt u onze volledige collectie bekijken! Kom langs in onze winkel en wij vertellen u alles over uw droom schoenen!

Slippers en Sandalen

Op warme dagen is het prettig om sandalen te dragen en door hun lage gewicht passen ze altijd in een rugzak, kano of een paar fietstassen. Maar… zijn sandalen ook geschikt om een meerdaagse tocht met een zware rugzak te lopen?

Een sandaal is eigenlijk niet meer dan een paar bandjes die een zool aan je voet houden. Maar goede sandalen hebben wel degelijk een goed voetbed.  Dit voetbed is in de meeste gevallen gemaakt van een zacht materiaal dat door hitte met de zool is versmolten. Sommige outdoor sandalen hebben nog een extra comfortabele toplaag. Vooral als voeten erg gaan zweten, is dit prettig, ­omdat het materiaal vocht absorbeert. Ook kan je sandalen laten behandelen dit voorkomt dat er luchtjes in de sandaal blijven zitten.

Vraag onze medewerkers naar de juiste sandaal voor u.

Slippers.

Op onze outdoor afdeling tevens een grote collectie slippers van o.a. de merken:

Teva, Ipanema, Rider, Fitflop en Crocs.
Voor iedereen de juiste slipper.

Voor ons aanbod van slipper en sandalen kunt u terecht op onze webshop.

SIDAS FEETBOX® 3D

De gloednieuwe voetscanner van Sidas is de meest nauwkeurige ter wereld en is ontwikkeld in samenwerking met Corpus.e. Dit Duitse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van scanapparatuur en heeft ruim 20 jaar ervaring en data op dit gebied. Hoe werkt de Feetbox® 3D Scanner?

  • Om gebruik te maken van de scanner: trek je eerst een paar speciale sokken aan.
  • In slechts 20 seconden worden beide voeten en onderbenen tegelijk gescand.
  • Daarna volgt de uitgebreide analyse en kun je de producten die worden aanbevolen eventueel virtueel proberen.
  • Uiteraard kun je de betreffende producten daarna ‘in real life’ in de winkel passen, om zo het advies van de scanner te bevestigen.

Bij de Feetbox 3D scanner maakt een 360 graden camera een 3D model van je voeten en onderbenen. Op basis van dit model wordt er een uitgebreide analyse gemaakt. Niet alleen worden de lengte en breedte van je voet en het soort voetboog gemeten, maar ook de druk- en aandachtspunten van je voeten. Aan de hand van deze analyse geeft de scanner je advies voor schoenen, inlegzolen en sokken die het beste bij jouw voeten passen. Je kunt zelfs een schoen, inlegzool of sok digitaal ‘aantrekken’, om zo direct het effect te zien.