Vacatures Pauw Recreatie Heerhugowaard

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!

Vakantiegevoel op je werk, wie wil dat nou niet? En dat heb je bij Pauw recreatie, de toonaangevende kampeer en outdoorspecialist in Noord-Holland. Wij hebben een naam hoog te houden op het gebied van kampeermiddelen en accessoires voor buitenbeleving. Bij ons vind je niet alleen een kampeerstoel of een koelbox, maar ook caravans, tentproducten, kampeer-, outdoor-, wandel- en wintersportartikelen. Daarnaast zorgt onze technische dienst ervoor dat alles veilig de weg op gaat.

Om ons team weer startklaar te maken, zijn wij op zoek naar enkele collega’s.

Wat biedt Pauw recreatie jou? Variërend werk met gezellige collega’s. Een passend salaris, een interessante personeelskorting en mogelijkheden om via opleidingen of clinics je kennis te vergroten.

Medewerker Outdoor-, wandel- en wintersportafdeling

(zaterdag  en zondag in het seizoen en vakanties het jaar door)

Ben jij niets liever dan buiten naast je studie? Geniet je van wintersport, kamperen of wandelen? Dan zien we jou graag terug op onze outdoor afdeling! Als verkoopmedewerker adviseer jij klanten in wat voor slaapzak, schoenen, ski’s of jas voor hun behoeftes het beste geschikt is. Je bent sociaal en open, en kan goed meepraten met de avonturen van onze klanten. Je bent enthousiast over de outdoor branche en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen daarbinnen. Op de afdeling zorg je ervoor dat alles er spic en span uitziet, en je houdt je bezig met licht administratieve taken. Je bent constant omringd met buiteninspiratie!

Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Raymond Grovenstein; info@pauwrecreatie.nl