Vacatures Pauw Recreatie Heerhugowaard

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!

Wij zijn op zoek naar een:

Verkoopadviseur tenten afdeling parttime m/v

We zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker die onze tenten afdeling kan versterken. Werkzaamheden bestaan uit het adviseren van klanten en het onderhouden van de showroom. Daarbij is een goede fysieke gezondheid van belang.

Heb jij een vlotte babbel en een voorliefde voor de kampeerwereld? Dan kun je reageren en/of meer informatie over deze functie krijgen door contact op te nemen met Mario ; mcortez@pauwrecreatie.nl.

 

Onderhoudsmonteur caravans. (fulltime)

 Wij zijn per direct op zoek naar een onderhoudsmonteur caravans, spreekt dit jou aan lees dan verder!
Wat ga je doen? Na een inwerk periode ga je op je eigen werkplek zelfstandig aan de slag. De taken bestaan voornamelijk uit de volgende werkzaamheden aan caravans: – Onderhoud uitvoeren – Reparaties uitvoeren – Monteren van accessoires.

Wie zoeken we?

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met de volgende kwalificaties: Zelfstandig – Klantgericht – Technisch inzicht – Nauwkeurig – Flexibel

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende baan in een fijne werkplaats bij een gerenommeerd recreatie bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Dealer van onder andere Fendt, Knaus, Adria en Eriba/Hymer. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd en boven alles zijn wij een hecht team en staan wij voor elkaar klaar. Soort dienstverband: Fulltime, bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail met daarin jouw sollicitatiebrief en CV naar brijnja@pauwrecreatie.nl of
neem contact met ons op via telefoonnummer: 072-5741069 en vraag naar Björn Rijnja.