Lichtgewicht tenten in alle soorten en maten!

Gaat u reizen, trekken, wandelen, backpacken, fietsen of nog veel meer. Als gewicht en pakvolume een rol spelen dan is een trekkerstent zeer geschikt voor u. Door de diversiteit van de verschillende modellen is er voor ieder wat wils. Of u nu alleen reist of in een groep, een fietstocht doet of gaat wandelen, de bergen in wilt of de Sahara verkennen, wij hebben een tent voor iedereen! Dankzij het lage gewicht, volume, stevigheid en ruimte van de tenten kunt u al snel besparen op uw gewicht en bepakking. Trekkerstenten zijn er al vanaf 495 gram.

Alle onderstaande modellen zijn te bezichtigen bij ons in de showroom!

Eureka Keego Solo

Met nog geen 2 kilo is de Eureka KeeGo Solo Tent de ideale tent om mee op pad te nemen. Een kleine vestibule beschermt de ingang voor slecht weer en biedt ruimte voor bagage.

€ 149,95

Eureka Spitfire Solo 2018

De Spitfire Solo van Eureka is een lichtgewicht solo tent met compact pakvolume en veel binnenruimte. Het opzetten is snel en eenvoudig; 2 haringen zijn voldoende om de tent te spannen.

€ 139,95

Eureka Lone Tree 3

De Lone Tree 3 is een driepersoons noktent van Eureka. Het biedt veel ruimte en een extreem makkelijke en snelle opbouw. Het piramide ontwerp met slechts 1 verstelbare DAC stok zorgt voor gewichtsbesparing en is extreem stabiel tijdens slecht weer.

€ 199,95

Eureka Lone Tree 4

De Lone Tree 4 is een vierpersoons noktent van Eureka. Het biedt veel ruimte en een extreem makkelijke en snelle opbouw. Het piramide ontwerp met slechts 1 verstelbare DAC stok zorgt voor gewichtsbesparing en is extreem stabiel tijdens slecht weer.

€ 299,95

Fjällräven Abisko Shape 2

De Abisko Shape 2 van Fjällräven is een lichtgewicht tweepersoons tunneltent voor vier seizoenen van Fjällraven. Ondanks het  gewichtsbesparende ontwerp biedt de tent opmerkelijk veel leefruimte. De buitentent kan aan beide uiteinden opgerold worden.

€ 599,95

MSR Elixir 2

De Elixir 2 van MSR is een lichtgewicht onderkomen waarin jij je op vrijwel alle buitensportavonturen thuis voelt. Met voldoende ruimte voor twee volwassenen met hun slaapmatten, twee vestibules en twee toegangen is deze trekkerstent absoluut prettig om in te vertoeven. Deze tent is ook beschikbaar in onze webshop!

€ 249,95

MSR Elixir 3

Door het mooie dikke doek, de degelijke constructie en grote ruimte is de MSR Elixir een klasse apart in lichtgewicht tenten. De Elixir wordt geleverd inclusief footprint en heeft daarbij een totaal gewicht van toch maar 3.10 Kg. Een laag gewicht voor een mooie prijs.

€ 299,-

MSR Hubba Hubba NX

De Hubba Hubba NX is zeer nauwkeurig en compact ontworpen en efficiënt in gebruik. De ruimte binnenin is geoptimaliseerd, de opzettijd is verminderd en daarmee is de algemene ‘leefbaarheid’ van de tent verbeterd. Deze tent is ook beschikbaar in onze webshop!

€ 399,-

MSR Hubba NX

De Hubba NX van MSR is gemaakt van 20 D Ribstop Nylon met een silicone coating en 1,200 mm Durashield polyurethane. Dit technische doek zorgt er voor dat het gewicht laag blijft maar toch stevige is en lang zal meegaan. Deze lichtgewicht tent zal je trouwe partner zijn tijdens al je solo reizen waar dan ook ter wereld.

€ 339,-

MSR Hubba Tour 1

De MSR Hubba Tour 1 is een eenpersoons tent die speciaal is ontworpen voor fietsvakanties. De tent is lichtgewicht, zodat je hem gemakkelijk achter op de fiets meeneemt. De tent is ruim genoeg voor al je spullen. Er is genoeg ruimte in de voortent om je comfortabel te kunnen omkleden.

€ 449,-

MSR Hubba Tour 2

De MSR Hubba Tour 2 is een tweepersoons tent die speciaal is ontworpen voor fietsvakanties. De tent is lichtgewicht, zodat je hem gemakkelijk achter op de fiets meeneemt. De tent is ruim genoeg voor al je spullen. Er is genoeg ruimte in de voortent om je comfortabel te kunnen omkleden.

€ 539,-

MSR Mutha Hubba NX

De MSR Mutha Hubba NX is een 3-seizoens koepeltent voor 3 personen. De tent is licht van gewicht en klein in te pakken, wat hem geschikt maakt voor backpackers en fietsers. Het maximale gewicht van de tent is 2,26 kg. De Mutha Hubba NX tent kan opgezet worden met alleen de vloer en de buitentent. Wanneer je ervoor kiest de tent zo licht mogelijk te maken en de overbodige onderdelen thuis te laten, dan weegt hij slechts 2,07 kg.

€ 479,-

MSR Papa Hubba NX

De MSR Papa Hubba NX is een 3-seizoens koepeltent voor vier personen. De tenten uit de Hubba NX-collectie zijn zeer licht van gewicht, klein in te pakken en uitstekend geschikt voor backpackers. Het maximale gewicht van de tent is 2,96 kilogram. De Papa Hubba NX tent kan ook opgezet worden met alleen de vloer en de buitentent. Dit is fijn als je op het gewicht van je bepakking let.

€ 649,-

Nigor Didis 2

De Nigor Didis 2 is een ultralichte, allround tunneltent voor alle seizoenen. De ruime voortent is ideaal als opslag- en leefruimte in ieder weertype. Twee zijdeuren en een dubbele gaasdeur zorgen voor uitstekende ventilatie, ook wanneer je insecten buiten de deur wilt houden. Zowel op grote hoogte als locale weekend trips houdt hij zich goed. Dankzij de goede ventilatie is condens goed tegen te gaan. De tent kan worden uitgebreid met een optionele footprint voor het gehele oppervlak.

€ 849,-

Terra Nova Laser Photon 1

Terra nova heeft met de Laser Photon 1 een tent gecreëerd die ongelooflijk weinig weegt. De tent is snel te bouwen en voor ventilatie is aan beide uiteinden het doek te liften. Bij de tent is het mogelijk een grondzeil aan te schaffen. Dat zorgt voor een extra bescherming van uw tentbodem.

€ 469,-

Terra Nova Laser Ultra 1

Deze award-winnende 1 persoons trekkers tent is de lichtste tent ter wereld, speciaal ontworpen om u elke trektocht van het ideale onderdak te voorzien. Het speciale Ultra-buitendoek is lichter dan elk traditioneel trekkerstentdoek, maar ondanks het gewicht is het Ultra-tentdoek wel aanzienlijk sterker. Het doek ziet er kwetsbaar uit, maar is net zo sterk dan wel niet sterker als een parachute doek!

€ 850,-

The North Face Stormbreak 2

De Stormbreak 2 van The North Face is een koepeltent die voor alle typen buitensport gebruikt kan worden. Neem hem mee in je rugzak, gebruik hem voor je komende festival avonturen of trek er op uit met de auto en ga kamperen. De Stormbreak 2 is een twee-persoonstent met twee ingangen en twee kleine voortenten voor een totaalgewicht van amper 2,67 kg (maximaal gewicht).

€ 199,-

Vango Galaxy 200

De Galaxy 200 heeft Vango ontwikkeld aan de hand van feedback uit het veld. De tent maakt het ideaal voor avonturiers die op zoek zijn naar wat extra ruimte maar niet extra gewicht willen meesjouwen. Het heeft een grote voortent voor opslagruimte, zitplek en beschutting tegen de elementen. De binnentent is juist laag gehouden om de warmte beter vast te kunnen houden. De grote stahoogte maakt de tent comfortabel om bijvoorbeeld in om te kleden.

€ 329,-

Vango Galaxy 300

De Galaxy 300 van Vango is gemaakt met feedback vanuit het veld. Grote voortent voor opslagruimte, zitplek en beschutting tegen de elementen, met een slaapvertrek dat juist laag is gehouden om de warmte beter vast te kunnen houden. Het grondzeil is makkelijk vast te klikken en creeërt een kuip die uw spullen drooghoudt en tocht vermindert. Ideaal voor avonturiers die op zoek zijn naar wat extra ruimte maar niet in willen leveren op lichtgewicht.

€ 349,-

Vango Pulsar 300

De Pulsar 300 van Vango is een betrouwbare tunneltent met veel leefoppervlak en ruimte voor bagage. Dat maakt deze veelzijdige lichtgewicht driestokker perfect voor trektochten met relatief veel bagage, zoals fiets- of kayaktochten. Het tentdoek en de stokken zijn ontwikkeld met de nieuwste technologie en zijn hierdoor erg licht in en compact. Dit zorgt ervoor dat je lichtbepakt blijft en toch prima beschermd bent tegen slechte weersomstandigheden.

€ 239,-

Wild Country Hoolie 2 ETC

De Hoolie 2 ETC tent biedt veel ruimte voor zijn gewicht en pakformaat. De verlengde voortent zorgt voor extra veel ruimte voor bijvoorbeeld groepsgebruik en bagage. Naast de hoeveelheid aan ruimte zorgt het tunnel systeem ervoor dat de tent gemakkelijk en snel op te zetten is. De binnentent is aan de buitentent verbonden, waardoor de tent als het ware ‘in ene’ opzet. Verder heeft de tent met kleur gemarkeerde stokken en hulzen waardoor de tent voor een leek ook goed is op te zetten! Deze tent is ook beschikbaar in onze webshop!

€ 219,-

Wild Country Zephyros 3 Living

De Zephyros is een lichtgewicht tent waar je in kunt staan. De ruime voortent zorgt ervoor dat je je goed kan omkleden zonder je binnentent vies en nat te maken. Ook heb je genoeg ruimte om bijvoorbeeld stoeltjes of rugzakken in de voortent kwijt te kunnen. Een smallere ‘achterdeur’ geeft de mogelijkheid om de tent ’s nachts te verlaten zonder een partner te storen, of kan gebruikt worden als hoofdingang indien de voortent moet gebruikt worden voor opslag.

€ 349,-

Kom langs op onze tentenafdeling om deze en nog vele andere modellen te bekijken!