Lichtgewicht tenten in alle soorten en maten!

Gaat u reizen, trekken, wandelen, backpacken, fietsen of nog veel meer. Als gewicht en pakvolume een rol spelen dan is een trekkerstent zeer geschikt voor u. Door de diversiteit van de verschillende modellen is er voor ieder wat wils. Of u nu alleen reist of in een groep, een fietstocht doet of gaat wandelen, de bergen in wilt of de Sahara verkennen, wij hebben een tent voor iedereen! Dankzij het lage gewicht, volume, stevigheid en ruimte van de tenten kunt u al snel besparen op uw gewicht en bepakking. Trekkerstenten zijn er al vanaf 495 gram.

Alle onderstaande modellen zijn te bezichtigen bij ons in de showroom!

MSR Hubba NX

De Hubba NX van MSR is gemaakt van 20 D Ribstop Nylon met een silicone coating en 1,200 mm Durashield polyurethane. Dit technische doek zorgt er voor dat het gewicht laag blijft maar toch stevige is en lang zal meegaan. Deze lichtgewicht tent zal je trouwe partner zijn tijdens al je solo reizen waar dan ook ter wereld.

€ 339,-

MSR Hubba Hubba NX

De Hubba Hubba NX is zeer nauwkeurig en compact ontworpen en efficiënt in gebruik. De ruimte binnenin is geoptimaliseerd, de opzettijd is verminderd en daarmee is de algemene ‘leefbaarheid’ van de tent verbeterd.

€ 369,-

MSR Hubba Tour 1

De MSR Hubba Tour 1 is een eenpersoons tent die speciaal is ontworpen voor fietsvakanties. De tent is lichtgewicht, zodat je hem gemakkelijk achter op de fiets meeneemt. De tent is ruim genoeg voor al je spullen. Er is genoeg ruimte in de voortent om je comfortabel te kunnen omkleden.

€ 449,-

Opruiming 2019 tenten! Kom langs in onze showroom voor de beste aanbiedingen!

MSR Hubba Tour 2

De MSR Hubba Tour 2 is een tweepersoons tent die speciaal is ontworpen voor fietsvakanties. De tent is lichtgewicht, zodat je hem gemakkelijk achter op de fiets meeneemt. De tent is ruim genoeg voor al je spullen. Er is genoeg ruimte in de voortent om je comfortabel te kunnen omkleden.

€ 499,-

MSR Mutha Hubba NX

De MSR Mutha Hubba NX is een 3-seizoens koepeltent voor 3 personen. De tent is licht van gewicht en klein in te pakken, wat hem geschikt maakt voor backpackers en fietsers. Het maximale gewicht van de tent is 2,26 kg. De Mutha Hubba NX tent kan opgezet worden met alleen de vloer en de buitentent.

€ 499,-

MSR Papa Hubba NX

De MSR Papa Hubba NX is een 3-seizoens koepeltent voor vier personen. De tenten uit de Hubba NX-collectie zijn zeer licht van gewicht, klein in te pakken en uitstekend geschikt voor backpackers. Het maximale gewicht van de tent is 2,96 kilogram. De Papa Hubba NX tent kan ook opgezet worden met alleen de vloer en de buitentent. Dit is fijn als je op het gewicht van je bepakking let.

€ 649,-

Nomad Tellem 5 LW

De Tellem 5 is een perfecte tent als je met de fiets, motorfiets of kano met een groep een langere trip wilt maken. Je kunt er makkelijk met 5 personen in slapen en de tent zit boordevol funkties, die het met een groep kamperen overzichtelijk houden. De Tellem 5 is makkelijk door één persoon op te zetten omdat de binnentent alvast aan de buitentent kan worden vastgemaakt.

Nu actie op het showmodel in onze showroom! € 549,-  € 499,-

Terra Nova Laser Ultra 1

Deze award-winnende 1 persoons trekkers tent is de lichtste tent ter wereld, speciaal ontworpen om u elke trektocht van het ideale onderdak te voorzien. Het speciale Ultra-buitendoek is lichter dan elk traditioneel trekkerstentdoek, maar ondanks het gewicht is het Ultra-tentdoek wel aanzienlijk sterker. Het doek ziet er kwetsbaar uit, maar is net zo sterk dan wel niet sterker als een parachute doek!

€ 850,-

Vango Galaxy 200

De Galaxy 200 heeft Vango ontwikkeld aan de hand van feedback uit het veld. De tent maakt het ideaal voor avonturiers die op zoek zijn naar wat extra ruimte maar niet extra gewicht willen meesjouwen. Het heeft een grote voortent voor opslagruimte, zitplek en beschutting tegen de elementen. De binnentent is juist laag gehouden om de warmte beter vast te kunnen houden. De grote stahoogte maakt de tent comfortabel om bijvoorbeeld in om te kleden.

€ 329,-

Vango Galaxy 300

De Galaxy 300 van Vango is gemaakt met feedback vanuit het veld. Grote voortent voor opslagruimte, zitplek en beschutting tegen de elementen, met een slaapvertrek dat juist laag is gehouden om de warmte beter vast te kunnen houden. Het grondzeil is makkelijk vast te klikken en creeërt een kuip die uw spullen drooghoudt en tocht vermindert. Ideaal voor avonturiers die op zoek zijn naar wat extra ruimte maar niet in willen leveren op lichtgewicht.

€ 349,-

Vango Pulsar 300

De Pulsar 300 van Vango is een betrouwbare tunneltent met veel leefoppervlak en ruimte voor bagage. Dat maakt deze veelzijdige lichtgewicht driestokker perfect voor trektochten met relatief veel bagage, zoals fiets- of kayaktochten. Het tentdoek en de stokken zijn ontwikkeld met de nieuwste technologie en zijn hierdoor erg licht in en compact. Dit zorgt ervoor dat je lichtbepakt blijft en toch prima beschermd bent tegen slechte weersomstandigheden.

€ 239,-

Vango F10 Xenon UL 2

Perfect voor activiteiten waarbij de bepakking het zwaar te verduren heeft, zoals fietstochten of tijdens kano- kayak- of raftingtrips. De Xenon 2 staat zijn mannetje in barre weersomstandigheden. Extra ruimte om spullen op te bergen dankzij de drie-stoks tunnel constructie.

€ 369,-

Vango F10 Xenon UL 2+

Perfect voor activiteiten waarbij de bepakking het zwaar te verduren heeft, zoals fietstochten of tijdens kano- kayak- of raftingtrips. De Xenon 2+ staat zijn mannetje in barre weersomstandigheden. Extra ruimte om spullen op te bergen dankzij de drie-stoks tunnel constructie.

€ 429,-

Wild Country Hoolie 2 ETC

De Hoolie 2 ETC tent biedt veel ruimte voor zijn gewicht en pakformaat. De verlengde voortent zorgt voor extra veel ruimte voor bijvoorbeeld groepsgebruik en bagage. Naast de hoeveelheid aan ruimte zorgt het tunnel systeem ervoor dat de tent gemakkelijk en snel op te zetten is. De binnentent is aan de buitentent verbonden, waardoor de tent als het ware ‘in ene’ opzet. Verder heeft de tent met kleur gemarkeerde stokken en hulzen waardoor de tent voor een leek ook goed is op te zetten!

€ 179,-

Wild Country Zephyros 3 Living

De Zephyros is een lichtgewicht tent waar je in kunt staan. De ruime voortent zorgt ervoor dat je je goed kan omkleden zonder je binnentent vies en nat te maken. Ook heb je genoeg ruimte om bijvoorbeeld stoeltjes of rugzakken in de voortent kwijt te kunnen. Een smallere ‘achterdeur’ geeft de mogelijkheid om de tent ’s nachts te verlaten zonder een partner te storen, of kan gebruikt worden als hoofdingang indien de voortent moet gebruikt worden voor opslag.

€ 349,-

Kom langs op onze tentenafdeling om deze en nog vele andere modellen te bekijken!