Bekijk onze tenten outlet voor de beste aanbiedingen!

Diverse tenten nu extra scherp geprijsd bij Pauw Recreatie! Naast onderstaande modellen zijn er nog diverse aanbiedingen op andere modellen in onze showroom!

Outlet banner smal edit

DWS Outdoor Columbia

Riante 4 persoonstent met stahoogte!

De Columbia tent heeft een buitentent van polyester met een waterkolom van 2000 millimeter, zodat de tent waterafstotend is. De binnentent biedt slaapruimte aan maximaal 4 personen en is gemaakt van ademend polyester voor een goede ventilatie.

€ 129,-

Easy Camp Image People

De Image-tent is een klassieke boogstoktent voor twee personen met één wand, nokbalkstok, integraal grondzeil en een insectenwerende deur van gaas achter de grote voorruimte: ideaal om je laarzen op te bergen.

€ 40,-

Eurotrail South Fork PopUp

De Eurotrail South Fork is een pop-up tent. Dat betekent dat u hem uit de verpakking haalt en deze direct ontpopt tot een uitgevouwen tent! Deze tent is ideaal voor naar bijvoorbeeld een festival, of voor de kinderen naast de caravan/grote tent.

€ 49,95

Safarica Cyloon M Pop Up

De Safarica Cycloon M pop up tent voor 2 personen is eenvoudig op te gooien en is licht in gewicht. Door het lage gewicht is dit model makkelijk mee te nemen. De tent heeft een buitendoek dat is gemaakt van Honeycomb polyester. Nadat de tent is opgegooid hoeft hij alleen nog afgespannen te worden.

€ 89,-

Festival Tent

Een eenvoudige koepeltent voor bijvoorbeeld festivals of als speeltent voor de kinderen. Gemakkelijk op te zetten door middel van twee kruisende boogstokken. Niet geschikt voor langdurig kamperen.

€ 24,95

Vango Beat 200

De Vango Beat 200 is een enkeldoeks onderkomen voor mooi-weer-kampeerders. De deur is deels gemaakt van gaas voor optimale ventilatie, maar heeft een klein afdakje voor het geval je toch een zomerbuitje pakt.

€ 59,95

Eurotrail Santa Cruz

De Santa Cruz beschikt over 2 1-persoons slaapcabine’s. De tent is vervaardigd van polyester wat snel droogt en nagenoeg geen onderhoud nodig heeft en is voorzien van een grondzeil in de ruimte tussen de 2 slaapvertrekken.

€ 99,-

Kampa Brighton 3

De Kampa Brighton 3 is een snel op te zetten 3-persoons bijzettent waarvan je eerst de binnentent opzet en vervolgens het tentdoek eroverheen trekt. Deze tent is geschikt voor tijdens een weekendje weg of voor festivals. Ook handig als bijzettent voor bijvoorbeeld de kinderen.

€ 69,-

Outwell Earth 3

De Outwell Earth 3 is een 3-persoons tunneltent voor de actieve kampeerder. Door zijn compacte formaat gebruik je hem ook als bijzettent op de camping. De buitentent van ademend polyester is bestand tegen hevige regen. De tent beschikt over een handige zij ingang waardoor de tent beter door te luchten is.

€ 99,-