Slaapmatten, luchtbedden en slaapzakken

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment slaapmatten, luchtbedden en slaapzakken, passend bij uw persoonlijke wensen en behoeftes. Bent u licht of zwaar, hebt u het snel koud of warm, gaat u naar het zuiden of het noorden? Er is een slaapoplossing voor iedere kampeerder.

Wij verkopen o.a. Human comfort, Therm A Rest, Polydaun, Coleman en Mammut/Anjungilak.

Loop gerust eens de winkel binnen en laat u adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Slaapzakken

Slaapzakken

Waar moet u op letten als u een slaapzak wilt aanschaffen ?

Belangrijk is dat u zichzelf de vraag stelt waar en wanneer u de slaapzak zal gaan gebruiken. De omstandigheden zijn namelijk bepalend voor uw keuze.

Kampeert u alleen in de zomer of ook daarbuiten. Wat is uw bestemming? Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar? Wilt u katoen of heeft u liever nylon of polyester? Hoe lang wilt u met de slaapzak gaan doen? Wilt u een mummymodel of een deken? Slaapt u op een luchtbed of op een geïsoleerde mat?

Kortom heeft u iets om over na te denken voordat u tot aankoop overgaat. En dan nog zijn de onderlinge verschillen groot tussen de merken en modellen. Hiervoor kunt u op onze outdoorafdeling deskundig advies vragen aan onze gespecialiseerde medewerkers. Zij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken.

De 4-seizoenen slaapzakken van Human Comfort zijn gemaakt om u elk moment van het seizoen een comfortable nachtrust te gunnen. De slaapzakken zijn gemaakt in een combinatie van duurzaam ademend katoen aan de binnenzijde en vochtafstotend technisch katoen aan de buitenzijde. De slaapzakken zijn voorzien van een binnenslaapzak met fixatie.

Optioneel zijn extra warme thermoliners beschikbaar

Op de Utrechtse heuvelrug in het landelijke Maarsbergen zit Neerlands enige slaapzakkenmaker met de toepasselijke naam Lowland. De echte outdoor liefhebbers zullen dit merk (voorheen birdland) wel kennen.
Dit kleine ambachtelijke bedrijf maakt eersteklas slaapzakken van superieure kwaliteit. De nadruk ligt voornamelijk op het gebruik van dons.
Er wordt gebruik gemaakt van eersteklas europees ganze- en eendedons. Om het dons op zijn plaats te houden worden de slaapzakken gevuld volgens de box constructie, zo kan het dons zich niet door de hele slaapzak verspreiden. De ritsen van de slaapzak zijn onverwoestbaar. Kortom, een oerhollands kwaliteitsproduct zoals men tegenwoordig niet veel meer tegen komt.
Nomad biedt een ruim assortiment slaapzakken tegen een redelijke prijs. Zo zijn er de warmte efficiënte slaapzakken die zelfs in een zeer koud klimaat lekker warm houden. Of de donzen-, lichtgewicht- en compacte slaapzakken, ideaal voor vakanties waarbij een klein pakformaat en weinig gewicht van groot belang zijn. Ga je bij vrienden logeren of met de auto op vakantie, dan kies je natuurlijk voor een allround slaapzak waarin je genoeg ruimte hebt om je heerlijk uit te rekken
De oorsprong van het bedrijf ligt in Zweden. Begin jaren zestig vestigde Polydaun zich in Zevenaar om als één van de eerste bedrijven in west Europa slaapzakken te produceren. Door jarenlange innovatie en ontwikkeling zijn wij uitgegroeid tot de slaapzakspecialist van Nederland.

Kwaliteit en functionaliteit zijn de basis voor voortdurende vernieuwing en verbeteringen aan onze producten. Polydaun is volledig gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit en duurzame producten. Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk om te ondernemen met oog voor de natuur en de samenleving. Zo is het katoen van onze Fairtrade producten gemaakt van 100% eerlijk katoen, dat het Max Havelaar keurmerk voor Faritrade heeft verdiend.

Slaapmatten en luchtbedden

Eenmaal per jaar ruilen we het vertrouwde comfort van ons bed om voor de Spartaanse slaapomstandigheden op de camping. Lekker een paar weken op de grond liggen en gebroken ontwaken. Wat is vakantie toch heerlijk!

Herkent u dit? Ook weer blij als u thuis bent en in uw eigen bed kunt duiken?

Dat is ook logisch. Er gaat niets boven je eigen bed.

Toch kunt u uw nachtrust op vakantie echt wel comfortabel maken, door te kiezen voor een goede slaapmat of een comfortabel luchtbed. De keuze vandaag de dag is enorm en er is voor ieder budget en alle omstandigheden een goede oplossing te vinden.

Loop eens binnen en laat u informeren door onze vakkundige medewerkers. Zij helpen u graag een goede keuze te maken.

Ticket to the Moon steunt sinds 2006 een project op het eiland Soemba in Indonesië. Kodi, de volksstam, wordt bij hun dagelijks leven geholpen waarbij de oude gewoonten en tradities behouden blijven. Er is een school en er is voor iedereen drinkwater beschikbaar. Ticket to the Moon heeft vanaf het begin jaarlijks 16% van zijn winst in dit project geïnvesteerd.
Comfort is de belangrijkste eigenschap van de producten van het nieuwe merk Human Comfort. Deze nieuwe producten zijn comfortabel, vernieuwend, onderscheidend en zeer prettig geprijsd! Deze productlijn is in eerste instantie ontwikkeld voor gebruik op de camping. De luxe die u thuis gewend bent staat vaak in schril contrast met uw uitrusting op de camping. De ontwerpers van Human Comfort hebben toch de thuissituatie proberen te benaderen.

We hebben slaapmatten, omdat we geloven dat een goede nachtrust één van de meest onderschatte en onverwachte ervaringen is. Uitgerust wakker worden betekent dat je meer met plezier kunt doen de volgende dag. In de loop van de tijd, zijn verschillende aspecten toe gevoegd en het effect is merkbaar.

Van inspiratie tot innovatie – allemaal gemaakt in de Zwitserse kwaliteit!Mammut is bekend om haar technische volledig ontwikkelde, hoog functionele producten, die ook voldoen aan professionele eisen.Mammuts slaapmatten bevestigen Mammuts goede reputatie.