Diverse partytenten bij Pauw Recreatie!

Een goed feest organiseren kan nog wel eens lastig zijn in ons regenachtige landje. Partytenten bieden hiervoor de ideale oplossing. Het beschermt u niet alleen tegen de regen, maar ook tegen de zon. De tent kan gezellig zijn en met bijvoorbeeld een terraskachel houdt hij de warmte ook nog vast.  Verder zou u een partytent ook nog kunnen gebruiken om meer schaduw te creëren op uw campingplek, zoals vaak wordt gedaan met de Coleman Event Shelter. U kunt de tent voor uw caravan of bus neer zetten, of bijvoorbeeld over een bijzettentje.

Hieronder staan onze diverse merken en modellen.

U kunt onze partytenten ook bestellen en laten thuisbezorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze tenten afdeling via tenten@pauwrecreatie.nl

Nu bij Pauw Recreatie verkrijgbaar: E-Z UP Partytenten

De partytenten van E-Z UP zijn super makkelijk en snel opzetbaar. De partytent Eclipse beschikt over een stevig frame, een solide constructie en professionele materialen. Hierdoor is de tent een uitstekende keus wanneer kwaliteit, duurzaamheid en innovatie een grote rol spelen.

De Eclipse is in de volgende kleuren en maten verkrijgbaar. Bij deze tent kunt u zelf de kleurcombinatie samenstellen vanuit onderstaande opties.

 

De Eclipse is verkrijgbaar in de maten:

  • 2,5 x 2,5 meter
  • 3 x 3 meter
  • 3 x 4,5 meter
  • 3 x 6 meter

 

U kunt de Eclipse laten bedrukken met uw eigen design! Super voor bijvoorbeeld uw bedrijf, onderneming of sportvereniging!

 

De Pyramid is in de volgende kleurcombinaties beschikbaar, en is alleen in de maat 3 m x 3 m verkrijgbaar.

Er zijn eventueel nog verschillende accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld zijwanden of een insectenscherm.

De Fiesta & Ibiza

 

De partytenten van DWS Outdoor zijn in twee varianten verkrijgbaar. De Fiesta is gemaakt van PE materiaal en de Ibiza is gemaakt van een steviger PVC, wat de tent dus iets duurbaarder maakt. De stokken zijn bij beide modellen geproduceerd van gegalvaniseerd staal. Deze DWS partytenten worden geleverd inclusief voorwand, achterwand en zijwanden en is dus volledig af te sluiten. Beide de tenten zijn leverbaar in verschillende maten.

 

Bardani Quick Lodge in maat 4 & 6

 

 

 

 

 

 

 

 

De Bardani Quick lodge 4 & 6 partytenten zijn snel en eenvoudig op te zetten. De tenten zijn binnen één minuut op te zetten. De partytenten zijn daardoor dus ideaal voor incidenteel gebruik zoals feestjes, op de camping of voor in de zomer in de tuin.