Podoloog

Vanaf januari 2020 zal podoloog Ton Henselmans 1 maal per maand op onze outdoor aanwezig zijn om u van advies te voorzien.

Heeft u klachten? Dan bent u bij Ton Henselmans van FootCenter Heerhugowaard aan het juiste adres. Ton Henselmans is gediplomeerd registerpodoloog en houd zich bezig met houdingsklachten en klachten aan het bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen zowel ontstaan bij uw dagelijkse bezigheden als bij sportactiviteiten.
Sinds zijn CIOS opleiding is hij bezig met functioneel bewegen vanuit de specialisatie ‘sporten met een lichamelijke beperking’.
Momenteel is hij bezig met de studie Post-HBO Sportpodologie. In deze opleiding wordt uitgegaan van een keten- en multidisciplinaire aanpak. Het analyseren van sportbewegingen met videobeelden staat hierbij centraal.

Heeft u pijn aan uw voeten? Of extra vermoeide voeten? Last van uw rug of zere knieën? Deze klachten gaan meestal niet vanzelf over. Daarom is het verstandig dat u op tijd aan de bel trekt bij de registerpodoloog.

De registerpodoloog  is een voetspecialist die bij diverse klachten uitkomst kan bieden. De behandeling van een registerpodoloog  bestaat uit een voet- en houdingsonderzoek en een deskundig advies. Als het nodig is kan de registerpodoloog een individuele voorziening in de schoen of aan de voet aanbrengen. Deze behandeling heft de klachten op, of voorkomt ergere klachten.

De registersportpodoloog analyseert sportbewegingen vanuit videobeelden, kijkt vanuit de bewegingsketen en werkt multidisciplinair. Dit kan preventief, als loopanalyse gecombineerd met (sport)schoenadvies of bij blessures.

 

Wilt u een uitgebreide analyse en advies van de podogloog?
Maak dan een afspraak zodat wij deze voor u kunnen inplannen.

Aanmelden kan op 3 manieren:

Vul onderstaand formulier in en wij zetten u in de agenda;
Stuur een mail naar info@pauwrecreatie met uw specifieke wensen en informatie of bel 072 – 5741069 als u meer informatie wilt.

Uw naam*

Uw adres*

Uw woonplaats*

Uw e-mail adres*

Uw telefoonnummer*

Graag een afspraak inplannen op:

Welk tijdstip heeft uw voorkeur?

Eventuele extra informatie

* Verplicht

Pauw Outdoor

Zorg voor uw voeten

Pauw Outdoor