Informatie onderhoud vouwwagens

Jaarlijks gaan duizenden mensen met hun vouwwagen op vakantie.
De vakantiepret begint voor de meeste mensen al maanden van te voren bij het uitzoeken van de plek waar de reis naar toe gaat. En het bespreken van de camping. Een punt wat helaas nog door vele mensen vergeten wordt, is het op tijd een afspraak te maken voor een Bovag controlebeurt voor de vouwwagen. Want hoe vervelend is het niet, als je onderweg of tijdens je vakantie geconfronteerd wordt met een probleem. Dit geeft naast de tijd die u er aan kwijt bent, een hoop stress, irritatie en ongemak. Iets waar u zeker in uw wel verdiende vakantie helemaal niet op zit te wachten.

Uw caravan of vouwwagen winterklaar?
Weet u al dat wij een speciale winterservice verlenen?
De haal- en brengservice met de winterstalling van de Boekel en Stalling31 aan de Hasselaarsweg en Middenweg te Heerhugowaard. Wij zorgen dat uw caravan of vouwwagen van en naar de stalling wordt gebracht. Makkelijk als u uw recreatievoertuig in de winter laat onderhouden/repareren of een schade herstellen.
Daarnaast kunt u in de periode 1 november 2021 tot 28 februari 2022 profiteren van 15% winterkorting op een Bovag onderstel of onderhoudsbeurt
Meer informatie hierover op pauwrecreatie.nl, telefonisch 072 -5741069 of bij de balie van onze werkplaats.
Bovag beurt:

Tijdens de onderstelbeurt wordt de vouwwagen op alle punten gecontroleerd welke nodig zijn om veilig met de wagen te rijden en te kamperen. Wij komen bij deze beurt niet in de wagen.

De punten welke gecontroleerd worden zijn:
– Het complete onderstel (rijdend en remmend gedeelte, bevestiging van opbouw/ vloer/ chassis)
– Verkeersverlichting
– Gassysteem onder druk zetten en controleren op lekkage, en de gasslang/ drukregelaar controleren op leeftijd.
– Remmentest incl. remmentest verslag.

De prijs van de Bovag onderstelbeurt bedraagt € 200,- incl. BTW *
(excl. klein materiaal, milieubijdrage, en (eventueel) zelfborgende flensmoeren)