Luifels

Bij Pauw recreatie hebben wij een enorm aanbod aan luifels voor op de caravan. Wat dacht u van een stormvaste design luifel aan de caravan van Unico. Of is toch wellicht het gemak van een vaste dakluifel van Thule omnistor wat beter bij u past? Uiteraard hebben wij ook diverse universele luifels als schuifluifels dakluifels en panoramaluifels voor zowel aan de caravan als aan de voortent.

Voor meer informatie over deze luifels kunt u contact opnemen met onze tenten afdeling via tenten@pauwrecreatie.nl

 

 

Unico

Verona, Siena en Schaduwluifels

De Verona blinkt uit in opzetgemak. Het frame van de Verona bestaat namelijk uit slechts één boogstok, drie nokliggers en één steunstok. Ideaal aan het frame is dat de boogstokdelen bij elkaar gehouden worden door een elastiek en de dakliggers allen identiek zijn. Ook zit er standaard een middensteunstok bij. Deze is bij het gebruik zonder voorwand, portaalwand of optionele dakluifel achterwege te laten. Zo kunt u een volledig vrije ingang maken.

Een ander belangrijk pluspunt van de Verona luifels zijn de standaard afneembare slikranden. U bent zo in staat om snel extra ventilatiemogelijkheden te creëren maar het grootste voordeel zit in het gemakkelijke schoonmaken van de Verona.

Kom eens langs en laat u overtuigen van de kwaliteit van Unico en het gemak van de Verona of een van de andere luifels.

 

Isabella 

Sunshine, Eclipse, etc.

Maximale stevigheid en minimaal gewicht zijn samengebracht in de zonneluifel Sun Shine. Een kanaal met ritssluitingen bij de voorste stangen zorgt ervoor dat de zonneluifel voor de caravan stevig staat en niet in de wind “fladdert”. De Sun Shine wordt geleverd met zijkanten links en rechts, zodat u heerlijk van de schaduw kunt genieten. Door de kanalen voor de dak-stangen en het CarbonXframe met IsaFix koppelingen, verlopen het opzetten en neerhalen snel en efficiënt.
Het frame van een standaard Isabella voortent van 300 of 250 cm diep past ook onder de zonneluifel Sun Shine. Vraag er eventueel naar bij uw dealer. Het is mogelijk de Sun Shine zonneluifel te voorzien van een front (ook te gebruiken voor de Sun Blue). Zo is de Sun Shine zonneluifel bliksemsnel om te toveren tot een lichte reisvoortent.

Naast de Isabella Sunshine zijn er bij Pauw Recreatie nog vele andere luifels te bekijken!

 

Reda Lucca II

De Lucca 2 blinkt uit in detail! Als u de zijwanden uit de luifel ritst heeft u een grote open luifel en houdt u 45cm gesloten wand over. De Lucca 2 is licht van gewicht, snel op te zetten en van alle gemakken voorzien. Dankzij de buistunnels in het dak en de zijwanden wordt het doek eenvoudig op spanning gebracht.  Alle stormbandadapters zijn geïntegreerd in de luifel zodat deze strak kunnen worden afgespannen.

De Lucca 2 staat op onze tentenafdeling opgesteld, dus kom gerust een kijkje nemen!

 

Pauw Universele Luifels

Pauw Recreatie heeft een groot assortiment universele luifels van eigen merk. Zoals een dakluifel, die u zowel aan de caravan als voor aan de voortent kunt monteren, of een schuifluifel die u flexibiliteit biedt voor de windrichting.

In onze showroom hebben wij diverse modellen opstaan. Deze zijn in diverse maten direct leverbaar. Voor meer informatie kunt u langs komen in onze showroom, even een belletje doen of mailen naar tenten@pauwrecreatie.nl 

Thule Cassetteluifels

Cassetteluifels zijn de gemakkelijkste luifels op de markt. Deze luifels hoeven niet te worden uitgerold maar werken met een slinger of zelfs met een afstandsbediening. Hierdoor kunt u vrijwel direct na aankomst van uw vakantie genieten.

Pauw Recreatie voert het merk Thule. Voor meer informatie kunt u langskomen in onze showroom.

 

Thule Zakluifels

Zakluifels zijn luifels die opgerold aan de caravan blijven hangen zodat deze bij aankomst snel en gemakkelijk kan worden uitgerold. Let wel op dat de luifel op het rechte gedeelte van de caravan dient te komen. De maten hiervan zijn grotendeels niet bekend en hierdoor is het raadzaam om zelf te meten.