Lacros Fietsen

De elektrische vouwfietsen van Lacros !

Een Lacros elektrische vouwfiets rijdt echt als een grote elektrische fiets. Compact, lichtgewicht en duurzaam, zijn onze belangrijkste pijlers voor het ontwerp en productie. Ondanks de kleine wielen, zijn de Lacros elektrische vouwfietsen erg krachtig en daardoor klimmen ze met gemak een berg op.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de Lacros modellen kunt u contact opnemen met onze tenten afdeling via tenten@pauwrecreatie.nl

Vacature - WerkinMeierijstad

 

 

Ambling A400

De elektrische vouwfiets Ambling is uitgevoerd met een krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG. Door de extreem lage instap en de standaard hoge kwaliteit van Lacros is het uw ideale reisgenoot! Met stevige scharnieren en een sterke 36V Lithium-Ion polymeer batterij, altijd fijn een ronde te gaan fietsen. Zonder moeite fietst U tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 30-40km (de fiets kan geupgrade worden met een 13Ah of 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Ambling is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.

– Gewicht van 19 Kg (exclusief batterij en zadel)
– Max bereik van 30-40km (onder goede omstandigheden)

Kom langs in de showroom vraag een verkoper en kom erachter waarom Ambling A400 zo enorm gewild is!

 

Ambling A400 XL

De elektrische vouwfiets Ambling is uitgevoerd met een krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG. Door de extreem lage instap en de standaard hoge kwaliteit van Lacros is het uw ideale reisgenoot! Met stevige scharnieren en een sterke 36V Lithium-Ion polymeer batterij, altijd fijn een ronde te gaan fietsen. Zonder moeite fietst U tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Ambling is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.

– Gewicht van 20 Kg (exclusief batterij en zadel)
– Max bereik van 40-80km (onder goede omstandigheden)

Kom langs in de showroom vraag een verkoper en kom erachter waarom Ambling A400 XL zo enorm gewild is!

 

Gemini G400

De Gemini is onze lichtste elektrische vouwfiets. Uitgevoerd met een magnesium frame (nog lichter dan aluminium), 3 ondersteuningsstanden en 16inch sterwielen is deze kleine krachtpatser gemakkelijk in zijn gebruik. Door zijn lage gewicht en compacte formaat gemakkelijk mee te nemen in de bus, metro of trein. De Gemini is voorzien van een klein, maar efficiënte 5,4Ah batterij waarmee u met gemak een actieradius van 20-30km kunt halen. Door zijn eenvoud is de fiets slechts in een paar handelingen op te vouwen. Ideaal voor forenzen met de trein.

– Gewicht van 18Kg (exclusief batterij en zadel)
– Max bereik van 20-30km (onder goede omstandigheden)

Kom langs in de showroom vraag een verkoper en kom erachter waarom Gemini A400 zo enorm gewild is!

Scamper S200

De elektrische vouwfiets Scamper S200 is uitgerust met een krachtige 250W achterwielmotor van het BAFANG A-merk. Met stevige scharnieren, een soepele voorvorkophanging en een krachtige 36V Lithium-Ion polymeer batterij is deze elektrische vouwfiets de ideale reisgenoot! Zonder problemen rijd je tegen harde wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch geassisteerd kunt u gemakkelijk een bereik van 30-40km halen (de fiets kan geupgrade worden met een 13Ah of 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Scamper S200 is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is het eenvoudig om te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, caravan of camper.

– Gewicht van 19,5 Kg (exclusief batterij en zadel)
– Max bereik van 30-40km (onder goede omstandigheden)

Kom langs in de showroom vraag een verkoper en kom erachter waarom Scamper S200 zo enorm gewild is!

Scamper S200 XL

De elektrische vouwfiets Scamper S200 XL is uitgevoerd met 24inch wielen voor een nog stabielere fietservaring. Door de krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG fietst U zonder moeite tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Met stevige scharnieren, soepele voorvorkvering en een sterke 36V lithium-ion polymeer batterij, is deze elektrische vouwfiets uw ideale reisgenoot! Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Scamper S200 XL is comfortable en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.

De SCAMPER XL is uitgerust met 24 inch wielen. De fiets is iets hoger, maar bijna alle specificaties zijn vergelijkbaar met het standaardmodel SCAMPER. Dit maakt hem ook uniek in zijn klasse.

– Gewicht van 21 Kg (exclusief batterij en zadel)
– Max bereik van 40-80km (onder goede omstandigheden)

Kom langs in de showroom vraag een verkoper en kom erachter waarom Scamper S200 XL zo enorm gewild is!

Canter C200

De elektrische vouwfiets Lacros Canter C200 is uitgerust met een krachtige 250W achterwielmotor van AIKEMA. Met stevige scharnieren, een soepele voorvork vering en een krachtige 36V Lithium-Ion polymeer batterij is deze elektrische vouwfiets de ideale reisgenoot! Zonder problemen rijd je tegen harde wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch geassisteerd kunt u gemakkelijk een bereik van 40-80km halen. De Canter is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is het eenvoudig om te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, caravan of camper.

– 21 Kg (exclusief batterij en zadel)
– Max. bereik van 40-80km (onder goede omstandigheden)

Kom langs in de showroom vraag een verkoper en kom erachter waarom Canter C200 zo enorm gewild is!