Ruim 4000 vierkante meter aan tenten!

Gezinstenten

Familietenten, tunneltenten, bungalowtenten, piramidetenten, groepstenten, scouting of simpelweg grote tenten zijn allemaal bij Pauw Recreatie verkrijgbaar. Veel leefruimte tijdens de vakantie of een hele ruime luifel waar u met het hele gezin onder kunt zitten behoren allemaal tot de mogelijkheden bij ons. Tegenwoordig zijn ook de grotere tenten makkelijk opzetbaar zodat u vrij snel voor uw tent van uw welverdiende vakantie kan gaan genieten.

Gezinstenten: Falco, Bardani, Eureka!, Eurotrail, Vango, Esvo, Soilera, Safarica.

Informeer naar de mogelijkheden.

U kunt onze gezinstenten ook bestellen en laten thuisbezorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze tenten afdeling via 072 – 5741069 of tenten@pauwrecreatie.nl

Mega opruiming op de Eureka tenten!

Informeer naar de actuele prijs

Bardani Airwolf 260

De Bardani Airwolf 260 tent heeft één grote slaapcabine en is geschikt voor 2 tot 4 personen. Bovendien is de tent voorzien van een aanritsbare luifel van een effectieve diepte van 150 centimeter. Dit model is ideaal voor kampeerders die graag rondtrekken en op een comfortabele manier kunnen kamperen. Deze tunneltent is zeer ruim en is in een handomdraai op te bouwen.

€ 699,-

Falco Havik 4000

De Falco Havik 4000 is het ruime familieformaat en middenmaat uit deze zeer complete serie. De Havikserie van Falco bestaat uit drie modellen: de Havik 3200, de Havik 4000 en de Havik 4600. Kenmerkend voor de tenten uit de Havik serie is de diepe (afritsbare) voorluifel met dichte zijwanden. Bekijk onze Falco pagina voor meer informatie over deze prachtige tenten!

€ 2.398,-

DWS Outdoor Columbia

De Columbia tent heeft een buitentent van polyester met een waterkolom van 2000 millimeter, zodat de tent waterafstotend is. De binnentent biedt slaapruimte aan maximaal 4 personen en is gemaakt van ademend polyester voor een goede ventilatie. Het PE grondzeil zorgt voor extra bescherming. De tent is voorzien van een voorbouw, handig voor bagage en om bij regen droog te kunnen zitten.

€ 129,-

DWS Outdoor Denver

Deze DWS Denver vierpersoons koepeltent is voorzien van een voortent, en een vaste luifel aan de voorzijde. en is uitgerust met een extra deur aan de zijkant. In de deur van de binnentent is een horraam aangebracht voor een goede ventilatie, terwijl muggen en andere insecten buiten gehouden worden. De binnentent is gemaakt van ademend polyester, waardoor het klimaat in de tent ook goed is bij hoge temperaturen.

€ 159,-

Eureka Poso Creek Air BTC

De Eureka Poso Creek BTC RS is een opblaasbare tent voor 4 personen. Dankzij het oppompsysteem zet u de tent eenvoudig en snel op. Achterin de Poso Creek BTC RS tent bevindt zich de slaapcabine. Deze is met een wand in tweeën te delen. Het leefgedeelte is ruim en voorzien van drie ramen. Het raam in de zijdeur is voorzien van horrengaas. Aan de voorkant bevindt zich eveneens een ruime ingang.

€ 795,-

Eureka Sphinx 5+ BTC RS

De Sphinx 5+ is de ideale lichtgewicht familie tent en uiterst geschikt voor trekkend familie kamperen. De Sphinx 5+ in Ripstop Polyesther werd dan ook door de ANWB/KCK in 2010 gekroond als “lichtgewicht familietent van het jaar”. Binnen- en buitentent vormt één geheel met de ingenaaide vloer en slaapcabine.

€ 899,-

Eureka Spring Creek 6 BTC

De Spring Creek 6 BTC van het merk Eureka is een 4 tot 6 persoons tent gemaakt van polycotton die zeer laag in gewicht is. Het tentdoek is gemaakt van polycotton, waardoor het sneller opdroogt maar nog wel ademt.  Het inritsbare kuipzeil is gemaakt van Oxfort Polyester. Dit grondzeil is licht van gewicht maar zeer sterk en waterdicht.

€ 999,-

Eureka Stony Pass 4 BTC

De Eureka Stony Pass is een betaalbare familie tent. Het alles-in-een opzetsysteem met volledig ingenaaide bodem zorgt er voor dat de tent makkelijk en snel op te zetten is. De slaapcabine is door middel van een gordijn in twee cabines te verdelen. De Stony Pass biedt slaapplek voor vier personen. Door het kleine luifeltje regent het niet naar binnen bij een regenbui.

€ 549,-

Eureka Stony Pass TP

De Stony Pass is ruime familie tent van Eureka. Het alles-in-een opzetsysteem met volledig ingenaaide bodem zorgt er voor dat de tent makkelijk en snel op te zetten is. De slaapcabine is door middel van een gordijn in twee cabines te verdelen. De Stony pass biedt slaapplek voor vier personen. Twee grote vensters zorgen voor veel licht en uitzicht in het ruime leefgedeelte. Door het kleine luifeltje regent het niet naar binnen.

€ 449,-

Eureka Wild Basin 4 BTC

De Wild Basin 4 BTC biedt veel voor een kleine prijs. Deze comfortabele familietent voor vier personen is gemakkelijk en snel op te zetten. Het heeft namelijk een ingenaaid grondzeil en de binnentent kan bevestigd blijven aan de buitentent. De grote slaapruimte is verdeeld in twee cabines met eigen ingang. De tent beschikt over drie ramen die veel lichtinval bieden, het gaasraampje biedt tevens extra ventilatie.

€ 499,-

Eureka Wild Basin TP

De Wild Basin 4 TP biedt veel voor een kleine prijs. Deze comfortabele familietent voor vier personen is gemakkelijk en snel op te zetten. Het heeft namelijk een ingenaaid grondzeil en de binnentent kan bevestigd blijven aan de buitentent. De grote slaapruimte is verdeeld in twee cabines met eigen ingang.

€ 429,-

Nomad Tellem 5 LW

Dankzij het lage gewicht en kleine pakvolume van de Nomad Tellem 5, is deze tent bijvoorbeeld uitermate geschikt om mee te nemen op de motor, in de kano of op de fiets. Dat comfort en opzetgemak niet ten koste hoeven te gaan bij een lichtgewicht tent blijkt uit de vele extra features.

€ 549,-

Safarica Blackhawk 300 TC

De Blackhawk 300 Deluxe tunneltent van Safarica is biedt ruimte aan vier personen. De royale voorbouw en zij-ingang maken dit een zeer luxe en ruime tent. Dankzij het honeycomb polyester buitendoek is de tent goed bestand tegen regen. De ventilerende binnentent van polyamide en het permanente ventilatiesysteem zorgen voor een aangenaam klimaat in de tent.

€ 769,-

Vango Ascott 500

De Vango Ascott 500 is een eenvoudig op te zetten, ruime tunneltent voor 5 personen. De ruime familietent is met 1.88 meter voor de meesten hoog genoeg om in te staan en biedt genoeg ruimte in de voortent voor alle kampeerspullen. Dankzij het vastgenaaide grondzeil, de overkapping bij de ingang, het waterkolom van 3000 millimeter en de getapete naden blijf je bij langdurige buien alsnog droog in de tent. De opbergvakken in de tent zijn geschikt voor kleine accessoires, zoals je zaklamp of bril. Door de verduisterende tentstof slaap jij ook na zonsopgang nog wat langer door.

€ 249,-

Vango Beta 350 XL

De Beta XL is een populaire tunneltent met een ruim slaapgedeelte en een grote voortent om uw spullen op te bergen. Deze driestokker is uitgerust met het gepatenteerde Vango TBS®II (Tension Band System) zodat deze tent stabiel blijft staan, ook tijdens stormachtig weer. Binnen- en buitentent kunnen tegelijk worden opgezet, zodat de binnentent altijd droog blijft, ook tijdens het opzetten in de regen. De Beta XL is zeer geschikt voor de wat langere kampeertrips en zal bij iedereen die op zoek is naar een ruime en comfortabele tent in de smaak vallen.

€ 179,95

Vango Beta 550 XL

De Vango Beta 550 XL Herbal Tent is een driestoks tent die is uitgerust met het gepatenteerde Vango TBS®II (Tension Band System) zodat deze tent stabiel blijft staan, ook tijdens stormachtig weer. De binnen- en buitentent van de Vango Beta 550 XL kunnen tegelijk worden opgezet, zodat de binnentent altijd droog blijft, ook tijdens het opzetten in de regen. De Vango Beta 550 XL is zeer geschikt voor de wat langere kampeertrips en zal bij iedereen die op zoek is naar een ruime en comfortabele tent in de smaak vallen.

€ 199,-

Kom langs op onze tentenafdeling om deze en nog vele andere modellen te bekijken!