Fendt Caravans

Pauw recreatie dé Fendt Caravan dealer van Noord Holland!

 

Ontdek dan zelf waarom Fendt caravans toonaangevend zijn in caravanland. Ontdek ook de compleetheid, het raffinement en het interessante all-in prijskaartje.

In onze showroom staan de meest recente caravanmodellen van het topmerk Fendt.

Het succes van het merk Fendt caravans is gebaseerd op “gevoel voor kwaliteit”. Dit gevoel verbindt de bezitter van een Fendt caravan al heel lang met de bouwers daarvan. Een Fendt is een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Daarom zijn ervaren caravanners al decennia lang overtuigd van de Fendt kwaliteit.

Het grootste aantal keuze en indelingsvarianten!

Wat uw wensen ook zijn, in de Saphir serie vindt u beslist de indeling (ook kinderkamerindelingen) die bij u past. Of u er nu met zijn tweeën op uit trekt, of met uw gezin, graag reist, of juist kiest voor een vaste plek. De Saphir maakt al uw dromen waar. De Fendt Saphir is een echte allrounder!

 

Comfort gecombineerd met actieve sportiviteit!

Compact gebouwd, wendbaar en degelijk. Met een Bianco reist u prettig van plek naar plek. De Bianco is uw keuze als u kiest voor sportiviteit en actief vakantie vieren. De toercaravan in twee verschillende klassen.

Fendt Bianco Selection

 

 

De tijdloze trendsetter van Fendt!

De Tendenza is een voorbeeld van waar de Fendt-Caravan ingenieurs en de ontwerpers toe in staat zijn. Hij valt op door het geraffineerde interieurdesign en de nog altijd ambachtelijke verwerking van de materialen. Het comfort is van het hoogste niveau.

De moderne variant van een klassieker!

De Opal kan zich meten met de top in woningdesign. Hij valt op door de bijzondere detaillering van de meubels. Dat alles wordt ook nog eens gecombineerd met hoogstaand comfort. Zo kunt u heerlijk ontspannen genieten.

fendt-opal-2017

fendt-opal-2017-compilatie

fendt-opal-2017-rondzit

Ongeëvenaard in de topklasse!

De Diamant is de trendsetter in de topklasse. Ontwikkeld voor caravanners die kwaliteit willen en daarom de maatstaf voor elke andere caravan in deze klasse.