Kwaliteit in materiaal en vakmanschap.

Europa Camper is een zustermerk van het uit Frankrijk afkomstige Cabanon. Het merk staat voor kwaliteit in materiaal en vakmanschap. De materialen geven u de beste bescherming onder bijna alle weersomstandigheden en bovendien veel comfort. Hoge kwaliteit staat tevens voor lange levensduur. Vouwwagens van Cabanon en Europa Camper zijn voorzien van een framesysteem zodat ze snel en eenvoudig zijn op te zetten en op te bergen.

Kom bij ons langs in de showroom!

 

Bel of mail voor een afspraak om onze showroom te bezoeken! 072 – 574 1069 of mail naar vouwwagens@pauwrecreatie.nl

De Europa Camper Suncruiser

 

 

 

 

 

 

 

 

De Suncruiser van Europa Camper is een zeer luxueuze vouwwagen voor een ultiem ontspannen vakantie. De vouwwagen biedt alle leef-, relax- en speelruimte voor 4 tot 8 personen. Opvallend aan de Suncruiser is de royale voortent met extra grote ramen voor veel lichtinval en de extra dikke matrassen voor nóg meer slaapcomfort. Voor een korte overnachting is het mogelijk om, makkelijk en snel, alleen de wagentent op te zetten. Wanneer u langere tijd op één vakantiebestemming blijft, dan zet u de vouwwagen met hetzelfde gemak in zijn geheel op.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Europa Camper Sunliner

Sunliner-2018

 

 

 

 

 

 

 

 

De Sunliner vouwwagen van Europa Camper combineert de gemakken van een caravan met de eenvoud en het avontuur van een tent. De Sunliner vouwwagen staat synoniem voor topkwaliteit materialen en vakmanschap. De vouwwagen is tot in de detail afgewerkt, wat ten goede komt aan de levensduur. De Sunliner heeft een symmetrisch uitklapmechanisme zodat deze snel en eenvoudig is op te bouwen en op te bergen . Bovendien zorgt het ontwerp van de vouwwagen ervoor dat de binnenzijde en de bedden droog blijven als u onverwachts op moet zetten of af gaat breken met slecht weer. Daarnaast is het met de Sunliner vouwwagen mogelijk om voor een korte overnachting alleen de wagentent op te zetten. Wanneer u langere tijd op één vakantiebestemming blijft, dan zet u de vouwwagen met hetzelfde gemak in zijn geheel op.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Europa Camper Sunrider

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!