Elektrische Vouwfietsen

Nieuw in het assortiment: E-4motion elektrische vouwfietsen.

Op vakantie zult u veel plezier hebben van de e-4motion vouwfietsen. Zonder probleem, met altijd het gevoel van wind in de rug,  gaan deze fietsen steile heuvels op en af en met een actieradius van 70 tot 95 km kunt u mooie tochten maken.

Alle e-4motion vouwfietsen zijn licht in gewicht, zeer compact en uitgevoerd met versnellingen, een aluminium frame, een elektrische borstelloze elektromotor en hoogwaardige lithium accu’s. Hierdoor zijn ze zeer handzaam en multifunctioneel. Alle fietsen zijn standaard uitgevoerd met het metersysteem voor de bediening van de elektrische ondersteuning. De vouwfietsen zijn in 15 seconden in te klappen tot een compact mee te nemen pakket.

Wilt ook eens ervaren wat een elektrische vouwfiets voor u kan betekenen kom dan langs voor een proefrit.

De Nautica

Een zeer compacte, lichtgewicht naafversnelling zonder ketting!
Deze vouwfiets is uitgevoerd met een tandriem in plaats van een ketting. In combinatie met de Shimano naafversnelling wordt hierdoor de gevoeligheid  en onderhoudsinterval sterk teruggedrongen. Doordat de accu volledig in het frame verwerkt is heeft de fiets de uitstraling van een gewone vouwfiets.

VIS_5722

Specificaties:
Afmeting ingeklapt 88 x 41 x 67cm
Frame 6061 Aluminium
Aantal versnellingen 7
Bediening 7 ondersteuningsstanden
+ walk functie
Accu Uitneembaar in frame Li-ion Polymeer, 36V9AH
Actieradius tot 70 km
Gewicht 20 kg

Maxi Plus

De Maxi Plus: Comfortabel, groot bereik en uitgevoerd met 7 versnellingen. Dit model is standaard voorzien van voorvering, zadelpenvering en een lage instap. Het bereik van de Maxi is aanzienlijk, 95 km, en er kan door de afneembare accu ook onderweg eenvoudig bijgeladen worden. Een zeer compact te vervoeren fiets, die door de goede instelbaarheid , zithouding en rijgedrag uitermate geschikt is voor de langere fietstochten. De krachtige motor maakt dat de fiets uitstekend zijn werk doet in de heuvels of bergen.

Maxi_PlusMaxi_Plus_ingeklapt

Afmetingen ingeklapt 92 x 43 x 67 cm
Frame 6061 Aluminium
Versnelling 7
Bediening 7 ondersteuningsstanden

+ walk functie

Accu Li-ion Polymeer, 36V10AH
Actieradius tot 95 km
Gewicht 21,5 kg

Maxi de Luxe

De Maxi de Luxe: Zeer compact, uitgevoerd met anti-lek banden en 6 versnellingen. De fiets heeft een extra lage instap en wordt zeer compleet geleverd voorzien van een Abus ringslot, luxe gelzadel en een reistas. De comfortabel instelbare zithouding, luxe afwerking, accu in de bagagedrager en de krachtige motor maken de fiets zeer compleet.

140205Sch-7194140205Sch-7234

Afmetingen ingeklapt 8 x 40 x67 cm
Frame 6061 aluminium
Versnelling 6
Bediening 6 ondersteuningsstanden
+ walk functie
Accu li-ion polymeer 36V10, 4Ah
Actieradius tot 95 km
Gewicht 20,5 kg