Deeltenten

Al jaar en dag maken caravan kampeerders die rondtrekken gebruik van deeltenten. Deze zijn sneller op en af te bouwen en nemen minder ruimte voor de caravan in beslag. Ook gebruiken sommige kampeerders deze als gewone tent, gewoon omdat ze de ruimte van een gehele voortent niet nodig hebben!

Isabella Minor

Als u gaat voor gemak en comfort dan is de Isabella Minor iets voor u. Deze deeltent voor de caravan met een breedte van 260 cm wordt geleverd met CarbonX-glasvezelframe, een lichtgewicht frame dat u snel en makkelijk in elkaar zet. De deeltent heeft een diepte van 200 cm.

Lichtgewicht stokken en een acryl doek is wat de Minor onderscheidt!

Unico Deeltent 350

Lichtgewicht maar oersterk, en heel veel ventilatie.

De Unico Deeltent is een gemakkelijk opzetbare, comfortabele, stormvaste deeltent inclusief afneembare slikranden. Deze tent valt op door zijn flexibiliteit. Je kunt beide zijwanden én de voorwand volledig uitritsen zodat je een grote luifel kunt maken. De grote ramen zijn vanuit de binnenzijde te blinderen zodat je ’s avonds niet in het zicht zit.

Om deze deeltent te kunnen gebruiken aan uw caravan of camper dient er een horizontale rail aanwezig te zijn op een hoogte tussen de 240 en 255 cm. De minimale lengte moet 275 cm bedragen.

Doréma Mistral All Season

Succesmodel in duurzaam Ten Cate All Season materiaal!

De Mistral is super snel en eenvoudig op te zetten en ideaal voor caravanners die na enkele dagen weer doortrekken of er een weekend op uit trekken. Het model is vervaardigd van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. Dit maakt deze universele voortent ook geschikt voor langduriger gebruik van de lente tot aan de herfst.