Cabanon & Europa Camper vouwwagens

Kwaliteit in materiaal en vakmanschap.

Het uit Frankrijk afkomstige Cabanon staat voor kwaliteit in materiaal en vakmanschap. De materialen geven u de beste bescherming onder bijna alle weersomstandigheden en bovendien veel comfort. Hoge kwaliteit staat tevens voor lange levensduur. Vouwwagens van Cabanon en Europa Camper zijn voorzien van een framesysteem zodat ze snel en eenvoudig zijn op te zetten en op te bergen.

Diverse aanbiedingen op onze 2018 showmodellen!

Kom hiervoor bij ons langs in de showroom.

 

Veel modellen Cabanon & Europa Camper te bezichtigen in onze showroom

Kom langs voor de nieuwe modellen!

De Cabanon Malawi 2.0

De Malawi 2.0 is een compleet vernieuwde vouwwagen van Cabanon. Bij de ontwikkeling van deze vouwwagen is er volop rekening gehouden met de wensen van kampeerders. Dat is terug te zien in het luxe ontwerp. Zo is de vouwwagen snel en eenvoudig op te zetten en levert deze een uitstekend kampeercomfort.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Cabanon Manga

Cabanon Manga hd

De Cabanon Manga is een sportieve en compacte vouwwagen die snel opgebouwd kan worden. Standaard met een bisonyl kuipgrondzeil in de voortent. Hij is tevens voorzien van een praktische vaste luifel waaraan optioneel een zonneluifel is te koppelen. Hierdoor ontstaat er een diepe leefruimte met veel schaduwmogelijkheden. Geschikt voor vier personen, maar uit te breiden naar acht.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Cabanon Mercury

cabanon mercury

De Mercury is een populaire vouwwagen die snel en makkelijk is op te zetten. Ook is de Mercury verrassend ruim en door zijn ronde vorm en afgeronde hoeken ook nog eens erg sportief! Deze vouwwagen wordt geleverd met een sterk bisonyl kuipgrondzeil dat vast geritst kan worden aan de voortent van de wagen. Zo creëert u een grote leefruimte voor 4-8 personen die nóg ruimer wordt als u de voortent combineert met een optionele zonneluifel.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Cabanon Chamonix

 

De Cabanon Chamonix is een ruime vouwwagen met een prettige lichtinval. Doordat de wagen slechts drie boogstokken kent, is de tent in vergelijking met traditionele vouwwagens eenvoudig opzetbaar. Met extra brede bedden, een sportieve uitstraling en de verplaatsbare voorwand is de Chamonix een gezinsvouwwagen van formaat waar u wekenlang kampeerplezier aan beleeft. Als u kort overnacht is het mogelijk om alleen de wagentent op te zetten. Met de verplaatsbare voorwand kunt een grote voortent creëren van bijna 26m².

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Cabanon Imperia

Imperia 1

De Imperia Basic vouwwagen van Cabanon is sportief, lekker royaal voor vier tot zes personen en perfect afgewerkt tot in het detail. De Imperia is snel en eenvoudig op te zetten en de bagageruimte is vanaf de zijkant altijd goed bereikbaar. Groot voordeel is dat u ook bij uw bagage kunt als de tent volledig is ingeklapt. Middels een luchtgeveerd systeem kunt u het bed van de vouwwagen namelijk moeiteloos optillen. Dankzij het zware katoenen tentdoek in een beige/donkergroene kleurstelling kunt u met de Imperia zonder problemen langere tijd op één plek blijven staan.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Europa Camper Suncruiser

Suncruiser 2018

 

De Suncruiser van Europa Camper is een zeer luxueuze vouwwagen voor een ultiem ontspannen vakantie. De vouwwagen biedt alle leef-, relax- en speelruimte voor 4 tot 8 personen. Opvallend aan de Suncruiser is de royale voortent met extra grote ramen voor veel lichtinval en de extra dikke matrassen voor nóg meer slaapcomfort. Voor een korte overnachting is het mogelijk om, makkelijk en snel, alleen de wagentent op te zetten. Wanneer u langere tijd op één vakantiebestemming blijft, dan zet u de vouwwagen met hetzelfde gemak in zijn geheel op.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Europa Camper Sunliner

Sunliner-2018

 

De Sunliner vouwwagen van Europa Camper combineert de gemakken van een caravan met de eenvoud en het avontuur van een tent. De Sunliner vouwwagen staat synoniem voor topkwaliteit materialen en vakmanschap. De vouwwagen is tot in de detail afgewerkt, wat ten goede komt aan de levensduur. De Sunliner heeft een symmetrisch uitklapmechanisme zodat deze snel en eenvoudig is op te bouwen en op te bergen . Bovendien zorgt het ontwerp van de vouwwagen ervoor dat de binnenzijde en de bedden droog blijven als u onverwachts op moet zetten of af gaat breken met slecht weer. Daarnaast is het met de Sunliner vouwwagen mogelijk om voor een korte overnachting alleen de wagentent op te zetten. Wanneer u langere tijd op één vakantiebestemming blijft, dan zet u de vouwwagen met hetzelfde gemak in zijn geheel op.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!