Kwaliteit in materiaal en vakmanschap.

Cabanon Vouwwagens bij Pauw Recreatie! Het uit Frankrijk afkomstige Cabanon staat voor kwaliteit in materiaal en vakmanschap. De materialen geven u de beste bescherming onder bijna alle weersomstandigheden en bovendien veel comfort. Hoge kwaliteit staat tevens voor lange levensduur. Vouwwagens van Cabanon zijn voorzien van een framesysteem zodat ze snel en eenvoudig zijn op te zetten en op te bergen.

 

 

Bel of mail voor een afspraak om onze showroom te bezoeken! 072 – 574 1069 of mail naar vouwwagens@pauwrecreatie.nl

 

De Cabanon Malawi 2.0 Royale EPS 2022 

 

 

De Cabanon Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen 2020 is een ruime vouwwagen voor 2 tot 4 personen. De Malawi 2.0 Royale vouwwagen is voorzien van een extra royaal tweepersoons bed van maar liefst 220 x 200 centimeter, uniek voor een vouwwagen! Dit maakt deze vouwwagen ook voor lange mensen ideaal. De dubbele lattenbodem en het 12 centimeter dikke matras zorgen voor een uitstekend slaapcomfort. Dankzij het Easy Pack System kan de bagageruimte eenvoudig geopend worden door het tentgedeelte omhoog te klappen. Als de vouwwagen is opgezet, kunt u een achtertent aan de wagen vastmaken voor extra opbergruimte of slaapruimte.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

 De Cabanon Malawi 2.0 EP

 

 

Bij de ontwikkeling van de Malawi 2.0 is er volop rekening gehouden met de wensen van kampeerders. Zo is de vouwwagen snel en eenvoudig op te zetten. De vouwwagen heeft een grote bagageruimte die altijd toegankelijk is, ook als de vouwwagen is ingeklapt. De Malawi 2.0 is uit te breiden met een achtertent waardoor u 2 extra slaapruimte creëert. Hierdoor is de Malawi 2.0 zeer geschikt voor alle doelgroepen!

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

 De Cabanon Monaco EPS

 

 

 

Ook de Cabanon Monaco is een ruime vouwwagen met een prettige lichtinval. Doordat de wagen slechts drie boogstokken kent, is de tent in vergelijking met traditionele vouwwagens eenvoudig opzetbaar. Met extra brede bedden en een sportieve uitstraling. De voortent is ruim maar toch compact. De brede wagen zorgt voor voldoende bagageruimte tijdens de reis en verblijf.

 De Cabanon Manga EPS

Cabanon Manga hd

 

 

De Cabanon Manga is een sportieve en compacte vouwwagen die snel opgebouwd kan worden. Standaard met een bisonyl kuipgrondzeil in de voortent. Hij is tevens voorzien van een praktische vaste luifel waaraan optioneel een zonneluifel is te koppelen. Hierdoor ontstaat er een diepe leefruimte met veel schaduwmogelijkheden. Geschikt voor vier personen, maar uit te breiden naar acht.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Cabanon Mercury EPS

cabanon mercury

 

 

De Mercury is een populaire vouwwagen die snel en makkelijk is op te zetten. Ook is de Mercury verrassend ruim en door zijn ronde vorm en afgeronde hoeken ook nog eens erg sportief! Deze vouwwagen wordt geleverd met een sterk bisonyl kuipgrondzeil dat vast geritst kan worden aan de voortent van de wagen. Zo creëert u een grote leefruimte voor 4-8 personen die nóg ruimer wordt als u de voortent combineert met een optionele zonneluifel.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

 De Cabanon Chamonix EPS

 


 

 

De Cabanon Chamonix is een ruime vouwwagen met een prettige lichtinval. Doordat de wagen slechts drie boogstokken kent, is de tent in vergelijking met traditionele vouwwagens eenvoudig opzetbaar. Met extra brede bedden, een sportieve uitstraling en de verplaatsbare voorwand is de Chamonix een gezinsvouwwagen van formaat waar u wekenlang kampeerplezier aan beleeft. Als u kort overnacht is het mogelijk om alleen de wagentent op te zetten. Met de verplaatsbare voorwand kunt een grote voortent creëren van bijna 26m².

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!