Bus- en Camper tenten

Bij Pauw Recreatie bieden wij diverse tenten aan die u aan uw bus of camper kunt zetten. Hiermee kunt u uw leefgebied tijdens het kamperen op een gemakkelijke en snelle manier net wat uitbreiden. Meestal kunt u deze tent aan beide kanten van uw bus vastzetten, waardoor u zelf kan kiezen wat het beste uitkomt. Kom gerust een kijkje nemen bij ons in de showroom voor verdere informatie.

 

 

Hieronder diverse modellen.

De Unico Camper 350

Vanaf medio maart 2020 verkrijgbaar en bij Pauw Recreatie te bezichtigen!

De Unico Camper 350 is de kleinste uitvoering van een nieuw Unico model: de Drive-Away Campertent. Het unieke aan deze Drive-Away campertent is de vrijstaande constructie, waardoor de tent gewoon op de kampeerplek kan blijven staan wanneer je met je camper op pad gaat. De modulaire campertenten zijn niet alleen zeer stabiel, maar ook nog eens heel eenvoudig op te zetten! Daarnaast kan de tent worden uitgebreid met een connector. Met deze connector kan de Drive-Away Campertent eenvoudig worden bevestigd aan een buscamper of kampeerauto.

Ook verkrijgbaar, de Unico Camper 500!

De Unico Deeltent 350

De Deeltent 350 is de kleinste deeltent in het assortiment van Unico. Alle eigenschappen die het merk zo uniek maken vind je ook terug in deze deeltent. Denk aan opzetgemak, de grote mate stormbestendigheid en de perfecte afwatering! Ook de afneembare slikranden vind je terug in deze deeltent. Beide de zijwanden én de voorwand zijn volledig uit te ritsen waardoor u een luifel kunt creeeren. Ook zijn beide ramen te blinderen zodat u niet in het zicht zit. Om deze deeltent te kunnen gebruiken aan uw caravan of camper dient er een horizontale rail aanwezig te zijn op een hoogte tussen de 240 en 255 en cm. De minimale lengte moet minimaal 275 cm bedragen.

Ook verkrijgbaar, de Unico Deeltent 500!

 

De Isabella Ventura Freestander Cumulus

De Ventura Freestander Cumulus is een vrijstaande tent voor kampeerbusen en campers waarmee je de mogelijkheden op reis verder uitbreid. Deze vrijstaande tent kun je eenvoudig aan de camper bevestigen en demonteren. Wanneer de tent niet voor de camper staat, kan de gehele achterwand met het oprolbare paneel met ritsen afgesloten worden. De Ventura Freestander Cumulus is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes, afhankelijk van het voertuig. Alle frontpanelen zijn neerrolbaar en de tent beschikt over een insectenhor met folie-vensterflap in de rechterzijkant. De Ventura Freestander Cumulus is makkelijk op te bouwen en is gemaakt van onderhoudsvriendelijk gecoat polyester in twee grijstinten met een fris groen accent streepje.

Hoogte low past op voertuigen tussen de 170 en 250 cm.

Hoogte high past op voertuigen tussen de 240 en 280 cm

De Dorema Traveller Air All Season

Bij de Dorema Traveller Air is het traditionele tentframe vervangen door opblaasbare luchtslangen. Voordelen hiervan zijn o.a. minder gewicht, een snellere opbouwtijd en onder alle weersomstandigheden een zeer stabiele tent. Door het gebruik van Ten Cate All Season tentdoek is de tent zeer geschikt voor intensief gebruik en zult u er dan ook jaren lang plezier van hebben. De voorwand is geheel uitritsbaar waardoor er een heerlijke luifel ontstaat. De ramen in de beide zijwanden zijn oprolbaar. Alle ramen zijn aan de binnenzijde voorzien van vaste afsluitbare raamkleppen. De Traveller Air All Season is te bevestigen aan de camper d.m.v. een tunnel die voorzien is van een afritsbare tentpees. Deze tentpees schuift u in de rail van de cassetteluifel. Bij het loskoppelen van de tent dient u alleen de rits naast de pees te openen. Indien uw camper niet over een cassetteluifel beschikt, kunt u de tunnel op uw dak of in de regengoot bevestigen.

Geschikt voor campers en bussen met een hoogte van 180 – 320 cm.

De Vango Idris

De Vango Idris II maakt gebruik van een oppompbaar frame. Hierdoor is de tent supersnel op te zetten, ideaal voor de trekkende kampeerder! De Idris is een ruime voortent met voldoende ruimte voor extra opslag en extra woonruimte waar de ruimte beperkt is. De Idris II is gebouwd voor campers en campers van 205cm tot 235cm hoog.  Het AirBeam-systeem heeft dubbelwandige, robuuste sleeves die snel opvullen met de meegeleverde AirBeam dubbelwerkende pomp en geeft je een ruime en krachtige luifel tijdens je vakantie! De Idris II AirBeam-standaard is ontworpen voor campers van 205 tot 235 cm hoog en is comfortabel 3,1 meter breed en 3,7 meter diep.

De Vango Kela

De marktleidende Kela IV blijft de drijvende kracht achter Vango zijn vrijstaande voortentcollectie. Met een hoogwaardige 420 dubbele ripstop Sentinel Pro-stof en nieuwe grotere lage ventilatieopeningen voor verhoogde luchtcirculatie, is de Kela IV de ideale metgezel voor uw camper of camper. De twee zijdeuren aan elke kant van de verbindende tunnel bieden een handig opbergvak en helpen om de voortent en uw voertuig schoon en droog te houden. Maak je geen zorgen over stormachtige omstandigheden, het gepatenteerde Tension II-systeem (TBS II) zorgt ervoor dat je voortent stabiel blijft bij slecht weer en onder normale omstandigheden.