Beachkleding

Pauw recreatie heeft een enorm assortiment beachkleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.
Ook heeft Pauw recreatie het nieuwe mix and match systeem. Kies zelf wat matcht en laat de zomer maar komen!

beachkleding
Bij TC WOW maken we strandkleding die zorgt voor een extra stukje zelfvertrouwen. De stijlvolle bikini’s van TC WOW en prachtige tankini’s van TC WOW zijn speciaal ontworpen om jou dat goede gevoel te geven aan het strand. Om jouw beachoutfit helemaal compleet te maken hebben onze designers fantastische strandjurken ontworpen. Met een strandjurk van TC WOW ben je niet alleen de ster van het strand, maar ook van de boulevard!
Tweka is opgericht in 1916 en is erg succesvol met haar beachkleding collectie voor dames en heren. Het badmode merk dat mede bekend is door de polyester collecties, oftewel de chloorbestendige badmode  bestaat daarnaast ook uit fashion collecties met frisse kleuren en prints.

Tweka wil haar klanten voor elke gelegenheid en figuur badmode aanbieden, waarbij kwaliteit en uitstraling even belangrijk zijn. De werknemers van Tweka streven dan ook naar een perfecte kwaliteitsbeheersing van de artikelen qua pasvorm en materiaal, waarbij het figuur van de Noord Europese consument centraal staat! Kom daarom snel in onze winkel om de collectie te proberen.

Vele soorten en maten Speedo badpakken, bikini’s, tankini’s, zwembroeken voor dames, heren en kinderen op onze uitgebreide outdoor afdeling.
Nederland, waar de golven nooit echt hoog zijn, vormt de bakermat van een van de hipste boardmerken die er zijn: Protest. Wat ze doen is simpel: een poule van internationale designers ontwerpt sportkleding en badmode die even functioneel als fashionable als betaalbaar is. De missie van Protest: iedereen het board op. Mannen, vrouwen en kinderen.
Onze Mix & Match bikinis zijn geschikt voor alle vrouwen: kies een bikini top en bottom die passen bij jouw vrouwelijke rondingen. Elke vrouw is anders gebouwd, heb je bijvoorbeeld lange benen, dan adviseren wij een high waist bottom te kopen, dit bikini broekje accentueer jouw prachtige lange benen. Graag minder focus leggen op je billen, kies dan voor een hipster bottom. Op zoek naar een bikini met een slankmakend effect, ga dan voor een bikini in donkere kleuren, zoals een zwarte bandeau top met hipfit tabside bottom.