Cabanon vouwwagens

Kwaliteit in materiaal en vakmanschap.

Het uit Frankrijk afkomstige Cabanon staat voor kwaliteit in materiaal en vakmanschap. De materialen geven u de beste bescherming onder bijna alle weersomstandigheden en bovendien veel comfort. Hoge kwaliteit staat tevens voor lange levensduur. Vouwwagens van Cabanon zijn voorzien van een framesysteem zodat ze snel en eenvoudig zijn op te zetten en op te bergen. Door het ontwerp van de Cabanon vouwwagens blijven de binnenzijde en bedden droog als u onverwacht de vouwwagen op moet zetten of af gaat breken met slecht weer.

Nu het showmodel van de Cabanon Orion in de aanbieding! ->

Cabanon vouwwagens

Veel modellen Cabanon & Europa Camper te bezichtigen in onze showroom

Kom langs voor de nieuwe 2018 modellen!

De Cabanon Malawi

De Malawi is een eenvoudig en snel opzetbare tweepersoonsvouwwagen. Ideaal voor rondtrekkende kampeerders. Met de optionele inritsbare achterslaaptent kan de Malawi makkelijk worden uitgebreid naar een ruime vouwwagen voor vier personen. U kunt de vouwwagen nog meer uitbreiden door middel van een optionele voortent en een luifel.  Ook kunt u eenmaal ingeklapt evengoed bij uw persoonlijke bagage.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Cabanon Manga

De Cabanon Manga is een sportieve en compacte vouwwagen die snel opgebouwd kan worden. Standaard met een bisonyl kuipgrondzeil in de voortent. Hij is tevens voorzien van een praktische vaste luifel waaraan optioneel een zonneluifel is te koppelen. Hierdoor ontstaat er een diepe leefruimte met veel schaduwmogelijkheden. Geschikt voor vier personen, maar uit te breiden naar acht.

Kom gezellig even langs bij onze vouwwagen specialist voor meer informatie!

De Cabanon Mercury

De Cabanon Mercury is een verrassend ruime vouwwagen met sportieve ronde vormen. Het bijgeleverde bisonyl kuipgrondzeil is sterk en kan vast geritst worden aan de voortent van de wagen. Op deze manier creëert u een grote leefruimte die nóg groter wordt als u deze combineert met een optionele zonneluifel.

Door de sportieve rondingen en de geïntegreerde windhoeken vangt de tent ook aanzienlijk minder wind. In combinatie met een 100% waterafstotende katoenen doek is het een betrouwbare vouwwagen die u een aangenaam onderdak biedt.

Binnenin de vouwwagen bevinden zich twee ruime, comfortabele tweepersoons slaapplekken met ieder een afmeting van 140 x 210 cm. Rondom zitten ventilatieramen met afdekkleppen zodat u de Mercury prima kunt ventileren.

De vouwwagen biedt diverse mogelijkheden tijdens het opbouwen. Voor een korte overnachting houdt u de voortent weg, zodat het de volgende dag weer snel opgebroken is. Voor extra ruimte ritst u er een optionele luifel aan. En als u de voorwand weglaat geniet u van een heerlijke grote ingang.

De Basic uitvoering wordt geleverd zonder keuken. Wilt u deze wel? Dan is er nog de Comfort uitvoering met een standaard keuken, of een Deluxe uitvoering met een complete 3-pits keuken.

Met een AL-KO onderstel en de lichtgewicht aluminium wagenbak blijft er extra gewicht over voor bagage. Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel.

cabanon mercury

De Cabanon Chamonix

De Cabanon Chamonix is een ruime vouwwagen met een prettige lichtinval. Doordat de wagen slechts drie boogstokken kent, is de tent in vergelijking met traditionele vouwwagens eenvoudig opzetbaar. Met extra brede bedden, een sportieve uitstraling en de verplaatsbare voorwand is de Chamonix een gezinsvouwwagen van formaat waar u wekenlang kampeerplezier aan beleeft.

Voor een korte overnachting is het mogelijk om alleen de wagentent op te zetten. Wanneer u langer blijft staan kunt u de Chamonix in zijn geheel opzetten. Met de verplaatsbare voorwand kunt u een riant grote voortent creëren van bijna 26m². De grote ramen kunnen verduisterd worden met de ritsbare afdekflappen.

Het sterke bisonyl kuipgrondzeil kan volledig in de voortent geritst worden. Hierdoor ontstaat er een groot afgesloten ruimte en blijft regenwater buiten de deur. Het grondzeil is overigens gemakkelijk te reinigen.

De Chamonix beschikt over een uitstekende kwaliteit boogframe en een zwaar katoenen tentdoek. Doormiddel van deze boogstukken is de vouwwagen gemakkelijk op te zetten. Het frame van deze tent zit aan de binnenkant die gemakkelijk van een rits in de tunnels weggewerkt worden.

Het doek van de slaapcabines is donker van kleur. Deze ruime en donkere cabines zorgen voor een prettige nachtrust, ideaal als u wilt uitslapen. De extra ruime bedden zijn voorzien van een dubbele lattenboden die veel comfort en ventilatie bieden. Onder beide slaapcabines is er de mogelijkheid om bagage op te slaan of extra slaapplekken te creëren.

De Chamonix vouwwagen is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Comfort uitvoering met een eenvoudige bermkeuken en de Deluxe met een luxe bermkeuken incl. 3-pits gasstel, spoelbak, twee lades en extra opbergvakken voor bijvoorbeeld borden, pannen en bestek.

Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. Met een AL-KO onderstel en de lichtgewicht aluminium wagenbak blijft er extra gewicht over voor bagage. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel.

De Cabanon Imperia

De Cabanon Imperia, Sportief, lekker royaal voor vier tot zes personen en perfect afgewerkt tot in het detail. De Imperia van Cabanon is eenvoudig en snel op te zetten en de bagageruimte aan de zijkant is altijd goed te bereiken. Dit kan ook als de tent volledig is ingeklapt. Een groot voordeel dat mogelijk is dankzij een luchtgeveerd systeem. Met een zwaar katoenen tentdoek kunt u met de Imperia zonder problemen een langere tijd op één plek blijven staan.

De Imperia wordt standaard geleverd met een ruimte voortent (450 x 300 cm), organizers op de wagentent en een uitritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Eveneens standaard is de royale vaste luifel die voorzien is van extra grote zijramen die tot onderaan de tent doorlopen. De voortent kent een royale stahoogte van 230 cm.

Door de asymmetrische vorm van de Imperia liggen de luxe bedden naast elkaar en kunt u één grote slaapruimte creëren. Dankzij de tuimte ventilatiemogelijkheden is het slaap- en leefklimaat in de tent onder alle omstandigheden optimaal.

De Imperia is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Basic zonder bermkeuken en Deluxe met een luxe bermkeuken (3-pits gasstel, spoelbak en veel extra opbergvakken). De bermkeuken wordt ondersteund door vier solide, verstelbare, poten. Optioneel zijn de geremde wielen die de keuken makkelijker verplaatsbaar maken.

Uit te breiden met een zonneluifel die u aan de voortent vast kunt ritsen. Verder kunt u aan de linkerkant een ondertent plaatsen voor twee extra slaapplaatsen en heeft u de keuzen voor een grote disselbak voor extra bagage.

Dankzij het AL-KO onderstel kan er extra gewicht aan bagage meegenomen worden. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel. Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. De 13 inch wielen zijn extra stevig door stalen velgen.

De Europa Camper Suncruiser

De Suncruiser van Europa Camper is een zeer luxueuze vouwwagen voor een ultiem ontspannen vakantie. De vouwwagen biedt alle leef-, relax- en speelruimte voor 4 tot 8 personen. Opvallend aan de Suncruiser is de royale voortent met extra grote ramen voor veel lichtinval, de prachtige optionele luxe bermkeuken en de extra dikke matrassen voor nóg meer slaapcomfort.
Ruime leefruimte
Voor een korte overnachting is het mogelijk om, makkelijk en snel, alleen de wagentent op te zetten. Wanneer u langere tijd op één vakantiebestemming blijft, dan zet u de vouwwagen met hetzelfde gemak in zijn geheel op. De mogelijkheden die de ruim 3 bij 5 meter grote voortent van de Suncruiser daarbij biedt, verhogen stuk voor stuk het verblijfscomfort. De leefruimte van de Suncruiser kunt u zelf indelen en is voorzien van een oerdegelijk uitritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Hierdoor ontstaat er een groot afgesloten ruimte en blijven regenwater en ongedierte buiten de deur. Bij minder weer kunt u de voortent afsluiten waardoor u toch veel leefruimte overhoudt. Bij lekker warm weer kunt u een zonneluifel aan de voortent koppelen en is de voorwand oprolbaar, waardoor er een extra ruime luifel gecreëerd kan worden.
In twee uitvoeringen
De vouwwagen is er in twee uitvoeringen, de Basic en de Deluxe. De Suncruiser Deluxe is voorzien van een luxe bermkeuken met een 3-pits gasstel, een spoelbak, twee lades en extra opbergruimte voor bijvoorbeeld borden, pannen en bestek. Beide uitvoeringen beschikken over een uitstekende kwaliteit stalen boogframe en een zwaar katoenen tentdoek.
Ontspannen slapen en relaxen
Dat vakantie nodig is om lekker uit te rusten en de batterij weer op te laden, begrijpt men bij Europa Camper als de beste. Alles aan de Suncruiser is hierop berekend en het slaapcomfort vormt geen uitzondering. Het katoenen tentdoek van het slaapgedeelte is donker van kleur en zorgen voor een prettige nachtrust, ideaal ook als u nog kleine kinderen heeft. De slaapcabines bevatten ruime bedden met een lattenbodem en luxe dikke matrassen van 212 bij 168 cm. Onder beide slaapcabines is er de mogelijkheid om bagage op te slaan of extra slaapruimte te creëren door middel van ondertentjes.
Ventilatie
In de slaapcabines zijn rondom ventilatieroosters aangebracht die ook verduisterd kunnen worden. In de wagentent en de voortent kunnen de ramen opgerold worden zodat het ventilatierooster vrij komt. Deze ventilatiemogelijkheden zorgen, samen met het ademende katoenen tentdoek, voor een aangenaam leefklimaat in uw vouwwagen.
Veel bagageruimte
De Suncruiser vouwwagen beschikt over verrassend veel bagageruimte; tussen de bedden kunt u moeiteloos meerdere tassen, dekens, kratten en andere bagage kwijt. En dankzij het unieke uitklapsysteem blijven uw bedden altijd droog, ook als het tentdoek door een regenbui nat is geworden. De Suncruiser is namelijk zo ontworpen dat het natte tentdoek niet tussen uw matrassen en beddengoed valt als u de vouwwagen inklapt.
AL-KO onderstel
De Europa Camper Suncruiser presteert zeker zo goed op de weg als op de camping. De wegligging is optimaal. Dankzij het AL-KO onderstel en de stalen aluminium wagenbak kan er extra gewicht aan bagage meegenomen worden. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel. Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. En de 13 inch wielen zijn extra stevig door stalen velgen.

De Europa Camper Sunliner

De Sunliner vouwwagen van Europa Camper combineert de gemakken van een caravan met de eenvoud en het avontuur van een tent.
Symmetrisch uitklapmechanisme
De Sunliner vouwwagen staat synoniem voor topkwaliteit materialen en vakmanschap. De vouwwagen is tot in de detail afgewerkt, wat ten goede komt aan de levensduur. De Sunliner heeft een symmetrisch uitklapmechanisme zodat deze snel en eenvoudig is op te bouwen en op te bergen . Bovendien zorgt het ontwerp van de vouwwagen ervoor dat de binnenzijde en de bedden droog blijven als u onverwachts op moet zetten of af gaat breken met slecht weer. Daarnaast is het met de Sunliner vouwwagen mogelijk om voor een korte overnachting alleen de wagentent op te zetten. Wanneer u langere tijd op één vakantiebestemming blijft, dan zet u de vouwwagen met hetzelfde gemak in zijn geheel op.
Geschikt voor 4 tot 8 personen
Deze zeer luxueuze vouwwagen van Europa Camper biedt alle leef-, relax-, en speelruimte voor vier tot acht personen. De mogelijkheden die de ruim 3 bij 4 meter grote voortent van de Sunliner daarbij biedt, verhogen stuk voor stuk het verblijfscomfort. De leefruimte van de Sunliner kunt u zelf indelen en is voorzien van een degelijk uitritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Bij minder weer kunt u de voortent volledig afsluiten. Met zonnig weer is het mogelijk om alles heerlijk open te zetten en uw leefruimte te vergoten door de voorwand op te rollen en een optionele zonneluifel aan de vaste luifel te koppelen.
Keuze uit drie uitvoeringen
De Europa Camper Sunliner is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de Basic zonder bermkeuken, de Comfort met standaard bermkeuken die u zelf naar eigen smaak kunt inrichten en de Deluxe uitvoering met luxe bermkeuken (3-pits gasstel, spoelbak, twee opberglades en veel opbergmogelijkheden). De bermkeuken wordt ondersteund door vier solide poten, die uiteraard verstelbaar zijn. Een extra optie hierbij zijn geremde wielen waardoor u de keuken makkelijk kunt verplaatsen.
Prettige nachtrust
Dat vakantie nodig is om lekker uit te rusten en de batterij weer op te laden, begrijpt men bij Europa Camper als de beste. Alles aan de Sunliner is hierop berekend en het slaapcomfort vormt geen uitzondering. Het katoenen tentdoek van het slaapgedeelte is donker van kleur en zorgen voor een prettige nachtrust. De slaapcabines bevatten ruime bedden met een stevige lattenbodem en luxe matrassen. Onder beide slaapcabines is er de mogelijkheid om bagage op te slaan of extra slaapruimte te creëren door middel van ondertentjes.
Ventilatie
In de slaapcabines zijn rondom ventilatieroosters aangebracht die ook verduisterd kunnen worden. Aan de achterzijde van het slaapdeel is een ventilatieraam met afdekflap bevestigd. In de wagentent en de voortent kunnen de ramen opgerold worden zodat het ventilatierooster vrij komt. Deze ventilatiemogelijkheden zorgen, samen met het ademende katoenen tentdoek, voor een aangenaam leefklimaat in uw vouwwagen.
AL-KO onderstel
De Europa Camper Sunliner presteert zeker zo goed op de weg als op de camping. De wegligging is optimaal. Dankzij het AL-KO onderstel en de stalen wagenbak kan er extra gewicht aan bagage meegenomen worden. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel. Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. En de 13 inch wielen zijn extra stevig door stalen velgen.